“Доброто ченге Асен Василев съсипва България и това е очевидно

...
“Доброто ченге Асен Василев съсипва България и това е очевидно
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Доброто ченге Асен Василев съсипва България

“Доброто ченге " Асен Василев унищожава България и това е явно за всеки човек, който не има вяра на статистиката, че инфлацията е 30%, пък приходите се били нараснали с 50%. И вижда по джоба си, по портфейла си, че обеднява всеки ден, че му е все по-трудно да заплаща сметките си, че магазините до него банкрутират, че компаниите, с които е привикнал да работи, и млекарницата, която е харесвал към този момент не работят и не действат, тъй като са затворили заради икономическите политики на ръководещите. Това сподели пред " Фокус " политическият анализатор Виктор Димчев. 

" Асен Василев наподобява посредством парите съумява да управлява по този начин добре сътрудниците и да разпределя порциите вярно, че той се получава като един от консенсусните хора, един от консенсусните водачи в “Продължаваме смяната ". И той го играе “доброто ченге " там, за разлика от Кирил Петков, който върви по телевизионните излъчвания и неизвестно от каква позиция ръководи страната ", сподели още Димчев.

Асен Василев ще ни докара до по-голяма задлъжнялост, безапелационен бе политическият анализатор.

" За 2,5 години 20 и няколко милиарда лв. изтеглени заеми, още толкоз планувани за идващите 2 години. На процедура, единствено за един мандат ръководство на Политическа партия, България ще удвои своя външен дълг, който беше ужасът на 90-те години. И съставлява черпене на запас, който ние жителите да плащаме с лихвите, за неправилните политики и неумението на кабинета да харчи своите пари ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР