Добросърдечна кауза събира доброволци да ремонтират дома на семейство от

...
Добросърдечна кауза събира доброволци да ремонтират дома на семейство от
Коментари Харесай

Помогнете! Търсят доброволци да ремонтират дома на мизерстващо семейство

Добросърдечна идея събира доброволци да ремонтират дома на семейство от Видинско, живеещо в последна бедност.
Както BulNews.bg заяви, тъжната орис на 26-годишната Таня и двете и дечица притегли вниманието на основателя на платформата „ Помагайте, другари “ Лео Кадели. Семейството живее в порутена къща в село Бела поле, община Ружинци, където липсват обикновени условия за живот. За да не бъдат отнети децата от майката, бе проведена благотворителна акция.
До момента в сметката на фамилията има дарени единствено 600 лв.. Въпреки извънредно незадоволителната сума, Кадели към този момент е поръчал всички нужни материали за ремонт на дома. По груби сметки това са към 5 200 лв., единствено за материалите.
Ремонтът на дома на 26-годишната Тяна и двете й деца стартира на 17 ноември. За задачата Лео моли за помощ всеки, който има опция, да му окаже поддръжка с физически труд. Молбата на благодетеля е към всички, тъй като зимата тропа на вратата, а децата би трябвало да са на топло, с баня и нова кухня.
„ Искам да видя коледната елха в новата им стая и за това ми би трябвало вашата помощ “, зове Кадели.
Засега има четирима доброволци, които са декларирали предпочитание да оказват помощ, само че трябват още. Всеки, който има предпочитание да помогне на изпадналото в неволя семейство, може да се свърже в Лео Кадели на тел. 0898 366 113.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР