Добромир, новият любовник на Глория е напът да се превърне

...
Добромир, новият любовник на Глория е напът да се превърне
Коментари Харесай

Новото гадже на Глория ще замести Коко Динев


Добромир, новият ухажор на Глория е напът да се трансформира в новия Коко Динев. От в този момент му се носи популярност на жребец, който с пада по зрели фолкаджийки. Хем имат пари, хем са зажаднели за секс и милувки в леглото.

Преди да се озове в леглото на 50- годишната  Глория мачото имал спекулация с друга фолк звезда. Татяна го употребила за секс игрички, само че примата на фолка го надушила и както постоянно се случва измежду колежките от лекия род й го отмъкнала напряко под носа най-безцеремонно.  И тъкмо тук лъсват най скандалните детайлности за хард уменията на Добри. За които описват фолк звездите.

И дикато 44-годишната Татяна е много по-обрана в хвалбите си, като споделяла, че Добри е добър любвник, то баба Гло напряко го боготвори. Тя го издигна на фундамент, заявявайки, че я задоволява и е цар в леглото. А нощите, прекарани с него напряко я подмладяват.



Явно примата на фолка цялостен живот е търсила такъв  мъж и в този момент е доста удовлетворена. Накрая постави линия на по-възрастните си любовници и й хареса да похапва агнешко. Отказа се да смъква и наборите си, които са надалеч от уменията на мускулестия единак.

Майката на Добри обаче изпаднала в потрес когато схванала с кого мачка чаршафите сина й. Не й се понравила аферата му с жена на нейните години. Щели да й се смеят, че момчето й се люби с баба. Скептично настроена била и щерка й (сестрата на Добромир), само че тя я успокоявала, че любовта им ще е от ден до пладне.

Но в поп фолк средите се клюкари, че може и  друга чалгаджийка да се хване на въдицата на мачото (ако към този момент не е клъвнала), макар, че той е с празен портфейл, а не пълен като на Коко Динев.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР