Добромир Гущеров не понася снаха си Светлана Гущерова и това

...
Добромир Гущеров не понася снаха си Светлана Гущерова и това
Коментари Харесай

Тулупи: Християн и Светлана чакат на подаянията на Добромир Гущеров!

Добромир Гущеров не понася снаха си Светлана Гущерова и това той ясно е посочил още в деня на сватбата й с Християн. Но също по този начин остарелият Гущеров не е човек, който да остави синковеца си на произвола, още повече като знае какъв мързел е и каква остра взаимозависимост има към хазарта.

Хриси или Мечо, както подмазвачески по назовава женичката му, е проиграл луди пари от бащиното си завещание и това принуди Добромир Гущеров да му спре достъпа до благосъстоянието си. Той продаде и палата в Бояна, където се ширеха в началото младоженците, тъй като се боеше, че синчето ще проиграе и него.

Гущеров - старши се съгласи да отпуска месечна прехрана на огромната челяд на синковеца, като в този момент, след появяването на четвъртото им бебе, закова издръжката на 50 бона месечно. Това трябвало да покрие всички човешки потребности и разноски на шестимата, като даже могат да живеят повече от добре - поради заплатите и приходите на българите.

Добромир поемал заплатите и на личния състав на сина си като детегледачки, чистачки и прочие, а от време на време им плащал и някоя отмора за подарък. Светлана и Християн обаче били гневни, че свекърът към този момент е приписал голяма част от наследството си на своята доведена внучка Диана - внучка на жена му Диана Русанова. Явно възприятията му клонят доста повече в другата посока и това влудявало Мечо и плеймейтката.

" Ами, естествен е изборът на индивида. Да те е позор от подобен наследник, а за снахата да не приказваме ", разясняват в нета.

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова Добромир Гущеров Диана Русанова издръжка Бояна палат в Бояна

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР