Добромир Гущеров е скаран със сина си Християн заради жена

...
Добромир Гущеров е скаран със сина си Християн заради жена
Коментари Харесай

Гущеров-старши скаран със сина си заради Светлана Василева

Добромир Гущеров е скаран със сина си Християн поради жена му Светлана Василева и двамата не си приказват. Миналата неделя Гущеров-младши подписа цивилен брак с моделката, само че татко му отхвърли да пристигна в ритуалната зала. Не е ясно дали ще участва и на формалния банкет на 12 юли, който младото семейство дава в чест на брака си.

Говори се, че отговорна за всичко е някогашната снаха Мария- Както е известно, Мария от много време е близка с Добромир Гущеров и изключително с неговата втора брачна половинка – Диана. Отношенията сред двете дами останали положителни дори след развода на певицата с Хриси, написа " Уикенд ".

Отварачката употребила това, с цел да скара бащата и сина и по този метод да си отмъсти, че са я изгонили без пукната стотинка в джоба. Тя не серпантина да мели сол на главата на Диана каква неточност е направил доведеният й наследник, избирайки Светлана за брачна половинка, което непосредствено било излъчено на Гущеров-старши.

Постепенно някогашният политик намразил снаха №2 и поради нея се изпокарал със сина си. Още повече масло в огъня наляла близостта на Светлето с майката на Християн – Анелия. Заради това другарство Диана намразила моделката до гибел и обработила мъжа си по този начин, че също да не може да я гледа, настояват клюкари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР