Добромир Добрев от София и Борислав Йорданов от Варна ще

...
Добромир Добрев от София и Борислав Йорданов от Варна ще
Коментари Харесай

От Добруджа 07 очакват пълна зала срещу Хебър

Добромир Добрев от София и Борислав Йорданов от Варна ще са съдии на срещата сред Добруджа 07 и Хебър, Пазарджик, от Шести кръг на Суперлигата. Делегат на БФ Волейбол ще е Юлиян Гюров от Варна.

Мачът е през днешния ден, петък, 15 ноември, от 18.30 часа в зала Добротица.

Срещите сред двата отбора постоянно са били извънредно напрегнати и забавни. През сезон 2017/18 Добруджа съумя да запише две победи в постоянния шампионат - с 3:2 на 29 ноември 2017 г.в Добрич и с 0:3 на 20 февруари 2018 година в Пазарджик.

Миналата година срещата в Пазарджик приключи при резултат 3:2 в интерес на домакините, като мачът се игра на 11 декември 2018 година Ответната среща бе на 1 март 2019 г, а Добруджа 07 се поздрави с победа 3:2.

Припомняме, че 300 родители на възпитаници от три добрички учебни заведения - СУ " Славейков ", СУ " Д.Талев " и ОУ " Хан Аспарух " ще могат да следят мача гратис, придружавайки своите деца. За следващ път от управлението на ВК " Добруджа 07 " раздадоха талони за безвъзмезден вход, като наложително изискване е родителят да бъде съпроводен от своя наследник или щерка. Целта е да се възпламенят младите добричлии по играта и да се изпълни до краен лимит зала " Добротица ".

За настроението на публиката ще се погрижат Слави Михов и Танцова групировка " My dance " с началник Пламена Петрова.

ВК " Хебър " не планува да обезпечи превоз за своите почитатели.
dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР