Добро утро! Започна акция срещу руски агенти на кадрова служба

...
Добро утро! Започна акция срещу руски агенти на кадрова служба
Коментари Харесай

Емил Василев: След 30 години някой се сети, че в специалните ни служби работят шпиони

Добро утро! Започна акция против съветски сътрудници на кадрова работа в ДАНС

След 30 години някой се сети, че в специфичните ни служби работят повече сътрудници на непознати разузнавания, в сравнение с патриотично настроени български контраразузнавачи. До 1999 година самият аз работих в тази работа, която тогава се наричаше НСС, преди да бъде преименувана на ДАНС.

Напуснах под натиска на драшковци и йовчевци, за които беше социална загадка за кого в действителност работят под български пагон. И всичко това беше допустимо поради един необикновен палячо, който тогава оглавяваше родното контраразузнаване, а по-късно унищожи и единствения непокътнат десен политически план в БГ.

Не скърбя, че се махнах, тъй като направих добра политическа и юридическа кариера, стигнах и до народен представител в Народното събрание. Та от мен да знаете - България няма специфични служби и в никакъв случай не е имала. Ментето ДАНС би трябвало да бъде прочистена от непозната агентура - икономическа и политическа и крепко реформирана. Ако въобще това е допустимо в една разпадаща се страна.

Емил Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР