Добро утро!Тук е най-важното:Расте страхът от война в УкрайнаКомисията по

...
Добро утро!Тук е най-важното:Расте страхът от война в УкрайнаКомисията по
Коментари Харесай

Три минути: Търси се лекарската етика на Мангъров. И един въпрос: Стефан Янев и НАТО на една планета ли са?

Добро утро!

Тук е най-важното:
Расте страхът от война в УкрайнаКомисията по лекарска нравственос ще ревизира Мангъров "Дворецът на Путин " излезе в фотоси
Напрежението към скупчването на съветски войски до Украйна пораства, Съединени американски щати дефинират обстановката като въведения към офанзива с доста малко предупреждение. Някои от съветските елементи към този момент са на 70 км от украинската граница, а не на 300, както беше през декември, оповестява телевизия Current time. Президентът позволява, че Русия „ ще влезе “ в Украйна, само че допуска, че Путин още не е взел решението за това дефинитивно.

Държавният секретар на Съединени американски щати за срещи със своите сътрудници в Германия, Франция и Англия. Съюзниците са доста по-единни в готовността си да отговорят на Русия, в случай че тя нападне Украйна, по отношение на настроенията им от 2014 година, когато беше високомерен Крим.
Стефан Янев
Българският боен министър преглежда обстановката към Украйна като нещо, което ще се дефинира дълготрайно (след "седмици ") и в планувано съвещание. Той споделя, че през февруари ще има среща на министрите на защитата на страните от НАТО и „ до тогава “ България би трябвало да има национална позиция. Янев прибавя: „ НАТО и Съединени американски щати обявиха, че няма да се намесят, а България има своя принос към решенията на НАТО. За България може да има и други последици от подобен един спор, по тази причина би трябвало да имаме подготвеност ". Янев
COVID-19
има 8 932 болни от ковид в България. Процентът на позитивните проби е 22,64%. COVID-19 лиши живота на още 87 души. 89,66% от тях не са били имунизирани. В сряда са били сложени 19 321 дози ваксини. Всички данни можете да следите.

Колкото и да е огромен растежът на случаите на ковид, в лечебните заведения не са претъпкани, а точно второто дефинира въвеждането на нови ограничения, сподели министър председателят Петков.
Атанас Мангъров и лекарската нравственос
Лекарският съюз сезира етичната си комисия поради погрешно изказване на Анастас Мангъров, обвързвано с пандемията. На 16 януари той сподели, че "564 души, които са умряли, са умряли, ". Това е неистина, тъй като сред имунизациите и настъпването на гибелта няма открита връзка.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Съдиите, промяната, Лаура Кьовеши
Съдиите не си показват правосъдната промяна тъкмо по този начин, както си я показва ръководещата коалиция. споделя какво самите магистрати желаят от нея.

В спецсъда се гледа първото дело за корупция на дъ
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР