Добро утро!Тук е най-важното:Пл. "Героите на Украйна" и пл. "Немцов"Хиляден

...
Добро утро!Тук е най-важното:Пл. "Героите на Украйна" и пл. "Немцов"Хиляден
Коментари Харесай

Три минути: Добро утро, площад Немцов! Защо в Бородянка е по-страшно от Буча

Добро утро!

Тук е най-важното:
Пл. "Героите на Украйна " и пл. "Немцов "Хиляден митинг в София против войнатаКак се споделя това, което Русия прави в Украйна
До съветското посолство в София се появиха два площада. Единият се споделя „ Героите на Украйна “, а другият е кръстен на убития съветски опозиционер Борис Немцов. Решението е на Столичния общински съвет. По-рано кметът на региона, определен от Българска социалистическа партия, отхвърли да преименува улици до съветското посолство, както направиха доста други столици в символ на митинг против войната в Украйна.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на.
София против войната
Въпреки дъжда против съветската инвазия. Те се събраха на площад „ Александър Невски “ и стигнаха до Руския културно-информационен център, пред който оставиха детски обувки. Досега е известно, че в Украйна са убити 165 деца, 266 са ранени.

Протестът трябваше да стартира на друго място, само че се оказа, че половината център на София към този момент е „ за неутралитет “ за две седмици напред, и то по 10 часа дневно. Ден по-рано стана ясно, че партия „ Възраждане “ употребява като сурогат на израза „ за Русия.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Фронтът
Руската войска се е от Киевска и Черниговска области и в този момент за атака в Донбас. Целта й е да украинските войски, които се намират на изток, само че към този момент не съумява, счита консултант на Зеленски.

Това фокусиране върху източна Украйна е краткосрочно, дълготрайният е Русия, счита твърди украинският зам.-министър на защитата Хана Маляр. Войната може да се проточи с години, предизвести генералният секретар на НАТО.

Ако харесвате “3 минути ”, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Буча, Бородянка и правораздаването
Германското разузнаване е прихванало, в който има инструкции за осъществяване на убийства. Вероятно става дума за Буча, където бяха открити доста убити цивилни. От записите се схваща, че в Буча е работила и частната съветска войска „ Вагнер “.

Президентът Зеленски предизвести, че „ всеки главорез ще бъде издирен “. Той още веднъж сподели, че в – различен град до Киев – е „ по-страшно, а още не сме видели Мариупол “. В Бородянка се виждат единствено огромни опустошения. Предполага се, че срутените здания са затрупали жителите, по тази причина разчистването се прави постепенно и на рък
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР