Добро утро!Тук е най-важното:Над 24% са положителните пробиСофия и Скопие

...
Добро утро!Тук е най-важното:Над 24% са положителните пробиСофия и Скопие
Коментари Харесай

Три минути: Над 11 000 души са с COVID-19, а лекар беше пребит. София и Скопие потърсиха какво ги обединява

Добро утро!

Тук е най-важното:
Над 24% са позитивните пробиСофия и Скопие отвориха "нов прозорец "Русия изтегля дипломатите си от Украйна
има цели 11 181 болни от ковид в България. Процентът на позитивните проби е 24,32%. Коронавирусът лиши живота на още 91 души. 92,31% от тях не са били имунизирани. Във вторник са били сложени 18 990 дози ваксини. Всички данни можете да следите.
Агресия против доктор
Известният съперник на имунизациите Венцислав Ангелов- остави няколко села в Русенско без доктор след побой с доктор в кабинета му. Чикагото е бил уверен, че имунизацията, сложена от лекаря, е довела до гибелта на пациент. Полина Паунова споделя тази история.

Здравните управляващи подсетиха, че в България сред ваксина против COVID-19 и гибел. Това беше казано в отговор на доцент Атанас Мангъров, който в неделя сподели, че над 500 души в страната са умряли точно тъй като са били имунизирани.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
София и Скопие
Премиерът Петков беше за един ден в Скопие. Такава аудиенция не е имало, откогато България наложи несъгласие на започването на договарянията на Северна Македония за присъединение към Европейски Съюз, припомня. Ето от тази аудиенция:
Двете страни ще договарят освен по въпросите на историята, само че и по други области. Във всяка обсъждана тематика ще се търси това, което сплотява страните, а не това, което ги разделя;Между София и Скопие ще има самолетна линияДвете държавни управления от време на време ще заседават съвместноБългария ще може да назовава прилежащата страна просто Северна Македония, а не безусловно да поставя и думата „ република “ пред името.
ще усетите и атмосферата по време на това посещаване.
Българска социалистическа партия и партийната цензура
„ няма желание да не завоюва “ председателския пост в Българска социалистическа партия, сподели самият той в Студио България на Свободна Европа. Той намира, че под управлението на Корнелия Нинова партията му е станала прекомерно консервативна и далечна на това, което вълнува левите хора.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР