Добро утро!Тук е най-важното:АЕЦ "Козлодуй" ще сменя руското горивоБежанците станаха

...
Добро утро!Тук е най-важното:АЕЦ "Козлодуй" ще сменя руското горивоБежанците станаха
Коментари Харесай

Три минути: Бежанците са 3 милиона. София ще сменя доставчика на гориво за АЕЦ Козлодуй.

Добро утро!

Тук е най-важното:
АЕЦ "Козлодуй " ще сменя съветското горивоБежанците станаха 3 милионаКой се бие в интернационалния батальон
АЕЦ „ Козлодуй “ се приготвя за промяна на съветското нуклеарно гориво. В момента тя е подвластна от Русия, тъй като внася гориво единствено оттова. До средата на 2024 година единият от реакторите би трябвало да проработи, сподели за Свободна Европа министърът на енергетиката Александър Николов.

До края на юни би трябвало да е приключен, сподели министър председателят Петков на среща с бизнеса. Той твърди, че страната работи за диверсификация на доставките на петрол и газ.

се срещна в Букурещ със своя сътрудник Клаус Йоханис. Радев сподели, че системата за сигурност в Европа рухва пред очите ни, а пътищата за доставки и връзка, изключително в Черно море, съставляват голямо предизвикателство.
Войната
Руската атака наподобява през последните 24 часа. Руските сили не означават прогрес, само че детонациите не утихват. Най-малко три гърмежа е имало в западните околности на Киев, има потърпевши жилищни здания.

Киев вкара. Той стартира в 20 часа на 15 март и ще завърши в 7 сутринта на 17 март.

Конвой от 160 автомобила съумя да напусне обсадения Мариупол.

Украинската продуцентка Олександра Куршинова и операторът на Fox News Пиер Закржевски бяха. Репортерът на Fox News Бенджамин Хол е ранен.

Как наподобява интернационалният батальон, в който чужденци се бият на страната на Украйна? събра цялата налична информация.
Бежанците
Бежанците от войната в Украйна са към този момент. В това число не влизат хората, които са потърсили избавление вътре в самата Украйна, а единствено хората, пресекли държавните граници.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Санкции за Русия, помощ за Украйна
Европейски Съюз утвърди против Русия. Те включват възбрана на вложения в съветския енергиен бранш и на експорт на първокласни артикули за Русия. Ограничения са наложени и на съответни съветски олигарси.

Световната банка утвърди в допълнение финансиране на Украйна в размер на. Те се прибавят към отпуснатите предходната седмица 723 млн. $.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР