Добро утро още веднъж от дежурния екип, който работи за

...
Добро утро още веднъж от дежурния екип, който работи за
Коментари Харесай

Напрежение за две зодии, друга я очаква изненада

Добро утро още един път от дежурния екип, който работи за вас! Пускайте кафето и сядайте да четете хороскопа!

ОВЕН

Проблемите през днешния ден ще са доста. Не разчитайте, че ще се решат без вашето присъединяване и интервенция. Отлагането също не е желателно. Ситуацията ще се усъвършенства, в случай че действате уверено и рискувате. Не са изключени непредвидени срещи, от които ще бъдете мощно впечатлени.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете настойчиви и не отстъпвайте, в случай че нещо не върви както би трябвало. Околните повече от нормалното ще се бъркат във вашите каузи и ще ви дават препоръки. Постарайте се да бъдете отзивчиви и да не провокирате спорове. Внимавайте за здравето си – нужно ви е повече време за отмора.

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете прекомерно подозрителни. Всичко е много по-просто, в сравнение с ви се коства. Може да се отпуснете и плувате по течението. Звездите са на ваша страна и постоянно събитията ще се подреждат по най-благоприятния за вас метод. Очаквайте приятни събития вкъщи.

РАК

Трудно ще овладявате страстите си през днешния ден, а това може да докара до действия, за които след това да съжалявате. Така че мислете доста добре, преди да извършите каквото и да било. Постарайте се да оцените обективно следствията от своите дейности. Случайна среща може да сложи началото на сантиментална връзка.

ЛЪВ

Какво и да вършиме, няма да избегнете разногласия. Може би преднамерено ще ви предизвикат, само че не падайте духом. Рано или късно напрегнатите моменти ще преминат и ще пристигна време, когато всичко замислено ще се получава елементарно. Може да се захванете с по-мащабни планове.

ДЕВА

Настройте се положително и не се нервирайте от дреболии. Не всичко ще върви по проект. Някои от плануваните неща да няма да бъдат приключени в период. Ако сте настроени градивно, евентуално ще разберете, по какъв начин да измененията обстановката към по-добро. Не се доверявайте на всеки.

ВЕЗНИ

С каквото и да се занимавате през днешния ден помнете, че значими са детайлите, само че би трябвало да видите и нещата като едно цяло. Излишно отделяте внимание на маловажни дреболии. Работата може да е повече от нормално и да се наложи да пренаредите преоритетите си. Гости ще създадат вечерта ви приятна.

СКОРПИОН

Очаквайте парични приходи. Имате опция да извършите сполучливи покупко-продажби и преференциални покупки. Бързо ще се справите с работата. Ще ви остане повече от плануваното свободно време, което е добре да употребявате за неща, които ви доставят наслаждение. Не са изключени и положителни вести.

СТРЕЛЕЦ

Подходящ ден за работа, учене и каквито и да е потребни каузи. За да имате резултати, ще трябват много старания. За благополучие, до вас има хора, към които може да се обърнете за помощ. Струва си да сте деликатни с парите. Спонтанните покупки или покупко-продажби, направени небрежно, няма да са сполучливи.

КОЗИРОГ

Днес няма по какъв начин да избегнете различията и разногласията. Ще ви се наложи да обсъждате противоречиви въпроси и не постоянно ще стигате до консенсус. Все отново ще съумеете да избегнете сериозен спор. Действайте независимо, по този начин ще имате късмет да приключите с по-голяма част от уговорките си.

ВОДОЛЕЙ

Денят дава обещание приятни изненади. Пред някои от вас ще се открият благоприятни условия, които не трябва да пропущат. На доста неща гледате не по този начин, както близките, а и тъкмо предвиждате събитията, което ви прави по-устойчиви и готови за зараждащи проблеми. Отделяйте повече време за отмора.

РИБИ

Съхранете спокойствието си. Не е време да се поддавате на мимолетни прочувствени пориви. На доста неща реагирате прекомерно остро и създавате причина за спорове Мнозина от вас могат да чакат сантиментални изненади или невероятни запознанства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР