Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Свалянето на правителствотоСинхрон между опозиция

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Свалянето на правителствотоСинхрон между опозиция
Коментари Харесай

Три минути: Пеевски се появи и кабинетът на Петков падна. Борисов ще вдига ветото, което сам наложи на Скопие

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Свалянето на правителствотоСинхрон сред съпротива и президент за Северна МакедонияКорупцията на „ Капитан Андреево “
Правителството на. За това гласоподаваха 123-ма депутати от ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ ИТН “ (ИТН) и „ Възраждане “. „ Против “ бяха 116 души от „ Продължаваме промяната “ (ПП), Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ (ДБ) и шестима самостоятелни народни представители, които се отделиха от партията на Слави Трифонов.

„ За мен беше чест да повеждам държавно управление, което беше свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова “, сподели Петков незабавно след гласуването. Той сподели още, че в границите на настоящето Народно заседание.

След вота министрите и депутатите, които гласоподаваха в интерес на кабинета, излязоха на площада пред Народното събрание. Там те бяха посрещнати с овации от няколко хиляди души,.

Овации имаше и за депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, който по изключение пристигна на работа. Зад Народното събрание той беше приветстван от последователи на придвижването. Те от цялата страна.

До тях против държавното управление стачкуваха и последователи на проруската „ Възраждане “. Тя твърди, че не харесва Движение за права и свободи. От партията на Костадин Костадинов по-късно споделиха, че са отменили митинга си и не са били един до друг с придвижването.
Радев и опозицията са единни за Северна Македония
София за пръв път може да изиска нещо напълно съответно от Скопие. То, който беше импортиран за разискване във външната комисия на Народното събрание. Протоколът е неразделна част от така наречен за повдигане на ветото на България върху Северна Македония. То би трябвало да се гласоподава в Народн
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР