Добро утро!Най-важното от деня и нощта: Предложението на Борисов за

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта: Предложението на Борисов за
Коментари Харесай

Три минути: Борисов среща мижав интерес. Путин анексира АЕЦ. Украйна печели с нови оръжия

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Предложението на Борисов за държавно управление не среща подкрепаПротест изиска импийчмънт за РадевПутин анексира украинска АЕЦ
Предложението на Бойко Борисов ГЕРБ да сформира евроатлантическо болшинство дружно с „ Продължаваме промяната “ (ПП), „ Демократична България “ (ДБ) и други партии.

В сряда представители на ГЕРБ повториха тезите на водача и желаеха „ необятна коалиция “.

Демократична България, Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ потвърдиха отхвърли си за договаряния, Политическа партия и Движение за права и свободи към този момент мълчат, а единствено „ Български напредък “ на да води договаря с ГЕРБ.

От Централната изборна комисия (ЦИК) оповестиха след изборите. Победителите от ГЕРБ получават 67, а вторите Политическа партия са с 53.

Резултатите са ясни, само че какво се е трансформирало в метода, по който гласоподаваха българите в чужбина и за какво не бяха толкоз дейни?.

А, в случай че сте пропуснали какво споделиха водачите на обособените политически сили след вота в неделя, можете.
Русия
, с които в противорчие с интернационалното право Русия анексира окупирани украински области.

Той подписа и укази, с които разгласи украинската атомна. От Киев оповестиха това за „ неефикасно, неуместно и несъответстващо “.

Руският президент прогласи и чеченския водач. Кедиров благодари за „ високата оценка на моите заслуги “.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Украйна
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън даде обещание на стойност 625 млн. $. Пакетът ще включва четири мобилни артилерийски ракетни системи HIMARS.

На фронта задачите на Русия наподобяват все по-трудно осъществими. Голямо въздействие за това оказват предоставените от Запада оръжия, измежду които е и ракетната система HIMARS. с една част от тях.

Украйна си върна град Лиман в Донецка област, който до преди дни беше окупиран от съветската войска. мястото бяха оповестени от Володимир Зеленски, който видя в тях изобразено унищожение
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР