Добро утро!Най-важното от деня и нощта:ГЕРБ не подкрепя кандидатура заради

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:ГЕРБ не подкрепя кандидатура заради
Коментари Харесай

Три минути: Борисов лично ще преговаря за кабинет. Гешев не излиза от парламента, но не знае кой е ДП

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
ГЕРБ не поддържа кандидатура поради „ Капитан Андреево “Гешев се срещна и с ДПСИсторията на доктор Никола Гандиев
персонално да взе участие в договаряния за сформиране на държавно управление. Досега водачът на ГЕРБ разчиташе на „ контактна група “, с която се срещнаха единствено депутатите от личната му партия, както и тези от „ Български напредък “ и Движение за права и свободи.

Решението на Борисов пристигна, откакто от „ Продължаваме промяната “ (ПП), а по-късно и от „ Демократична България “ (ДБ) го приканиха персонално да взе участие в договарянията. Представителите на двете обединения настояват, че няма да поддържат кабинет с мандат на ГЕРБ.

Българска социалистическа партия също удостовери отхвърли си да договаря за кабинет с ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “., макар че сред двете партии породи спор поради избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание.

В понеделник ще се състоят консултациите сред президента Румен Радев и Политическа партия. Това е едвам втората среща на президента, който твърди, че „ не бърза “ с връчването на мандатите.
Вашето мнение е значимо за нас
Участвайте в, с цел да подобрим нашия уебсайт. Отнема единствено 5 минути.
„ Капитан Андреево “ в парламентарните комисии
Депутатите към момента не могат да образуват три парламентарни комисии, което блокира опцията да бъдат обсъждани и гласувани законопроекти.

За земеделската комисия за повторно не беше призната кандидатурата на. Той беше основна фигура в опита страната да си върне. От ГЕРБ отхвърлиха неговата кандидатурата, тъй като не им се нрави вероятността „ отново да слушаме филмите за „ Капитан Андреево “, съществено спонсорирани по всички медии “.

За ръководител на спортната комисия беше отритнат Радостин Василев от Политическа партия. Той сподели, че това се е случило след позвъняване от президентството и служебния министър на спорта Весела Лечева. Румен Радев дефинира изказванията на Василев като.
Гешев в Народното събрание
След като се срещна с депутатите от „ Български напредък “ и ГЕРБ, в петък. По време на срещата в Народното събрание основният прокурор сподели, че е склонен пълномощията му да бъдат лимитирани до чисто административни функционалности.

От Политическа партия попитаха Гешев дали срещите му с парламентарните партии не значат, че сред обединенията, който договаря за сформиране на болшинство.

До преди няколко месеца основният прокурор търсеше всевъзможни способи, по който да избегне явяването си в Народното събрание, като даже насочи по тематиката.

През уикенда Гешев даде. В него той сложи под подозрение разновидността буквите „ Директива за птиците “, които се откриват в част от документите по делото КТБ, да са свързани с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

„ Директива за птиците може да значи всичко. Аз не мога да предсказвам кой е Директива за птиците “, сподели Гешев.
Войната в Украйна
Русия замрази присъединяване си в. Повод за решението стана изказванието на Москва, че украинската войска е провела против Черноморския ѝ флот в Севастопол. Украйна дефинира този предлог като подправен.

, която стартира в края на септември. Според военния министър Сергей Шойгу 82 000 души към този момент са в зоната на военните дейности, а още 218 000 минават през образование в полигони., че съветската готовност е завършила.

, че страната му възнамерява да употребява нуклеарно оръжие против Украйна. По-рано той говореше, че Русия е подготвена да употребява „ всички вероятни средства “ на фронта.

Москва е подготвена да, в случай че Киев признае за съветски анексираните от Москва четири области - Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон. Украинските управляващи последователно, само че изключителното прекъсване на тока може да продължи.

Руската войска е прекратила преди началото на борбата за града. Киев твърди, че над 70 000 души са били „ наложително депортирани “. На място са изпратени, които би трябвало да се опълчват на украинското контранастъпление.

Украинците в освободените от съветска окупация градове не престават да живеят в боязън и бедност. Жителите на Лиман и Купянск се опасяват, че съветските бойци могат да се върнат. Не пропускайте.

Изпратете “3 минути ” на другари, с цел да се и те. Споделете на какво още желаете да видите в бюлетина.
Правосъдието в България
През 2015 година 15-годишният Георги Игнатов издъхва измежду бял ден на скамейка в Борисовата градина. През 2017 година полицията изненадващо арестува Йоан Матев. Преди дни той получи присъда от 6 години затвор на втора инстанция, откакто по-рано беше оневинен от съда за убийството..

Бившият началник на Комисията за финансов контрол (КФН) и Българската банка за развиване (ББР) против финансовия редактор на „ Капитал “ Николай Стоянов. През 2020 година Мавродиев след публикация на Стоянов, в която се разказваше за провиснал огромен заем за колекторска компания. Това се случи на фона на поредност от разкрития за заеми на ББР за компании,.
Режимът в Иран
във връзка данните за над 250 смъртни случаи и десетки ранени по време митингите против властта в Иран. Те започнаха след гибелта в полицейския арест на Махса Амини. 22-годишната жена умря, откакто беше задържана за погрешно носене на хиджаб.

Ирански военни. Те не са предали тялото на родителите му, откакто то е било превозено в Иран от Берлин, където Хагигатнеджад умря.
И няколко рекомендации
Юрий, Сергей, Екатерина. Те са единствено част от секретна група на Кремъл, която от разстояние насочва ракетите по Украйна. Не пропускайте тази история, която е част от.

България е изправена пред следващи сложни договаряния за съставяне на кабинет. Политическата неустойчивост в последните две години обаче не е ново събитие за страната. Така звучи, оставил диря в българската политика, преди да бъде погубен на 30 октомври 1923 година

Тя печели самопризнание с музиката си по непознати или забравени текстове на немски поети. Но войната в Украйна трансформира това. Сега написа песни по произведения на свои сънародници украинци. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Николай Лавчиев

Николай Лавчиев е публицист в Свободна Европа от 2019 година. Учил е социология, публицистика и състезателен мениджмънт. Интересува се от интернационална политика, енергетика и измененията в актуалните общества.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР