Добро утро!Най-важното от деня и нощта:ГЕРБ, ДПС и БСП върнаха

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:ГЕРБ, ДПС и БСП върнаха
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ, ДПС и БСП върнаха хартиените бюлетини. Ще се предлага и правителство. Кой купува Левски

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия върнаха хартиените бюлетиниСлучаят с актрисата Диана ДимитроваСръбски предприемач купува „ Левски “
дефинитивно бяха признати промени в Изборния кодекс, с които хартиената бюлетина беше върната като опция на машинното гласоподаване в секциите с над 300 гласоподаватели.

Заедно с това трите партии постановиха още, че данните от машините ще се съхраняват, само че няма да се употребяват, както и че от тях няма да се разпечатва протокол с резултатите от края на деня. Така действително машините ще се трансфорат в принтиращи устройства, а най-после още веднъж всички гласове ще се броят ръчно по три пъти.

Заседанието продължи съвсем до 3 часа сутринта и ще бъде възобновено в петък.

Промените в Изборния кодекс предизвикаха в отбрана на машинното гласоподаване в границите на десетина дни.

Кодът за машините, за който се твърдеше, че е причина за връщането на хартиената бюлетина е бил възложен на всички партии и обединения през лятото. С този код не могат да се манипулират резултатите, сподели депутатът от партията.
Парламентът
, когато получи първия изследователски мандат, тъй като това е ангажимент на партията. Това сподели нейният зам.-председател Томислав Дончев.

„ Продължаваме промяната “ (ПП), в случай че ГЕРБ не успее да го направи с първия и в случай че бъдат признато връщането на хартиената бюлетина. Това сподели съпредседателят на партията Кирил Петков.

Политическа партия и Демократична България предложиха, а не както до момента – с декрет на президента. От двете партии внесоха и оферти, с които да отпадне ролята на прокурора като медиатор сред съда и полицията.

Осем страници писмо, в което са разказани планове за съдействие. Подписано е от държавното управление и от две частни компании. Малко по-късно писмото е скъсано. Половин година по-късно тези няколко листа се оказват централна политическа тематика, а в Народното събрание даже се образува комисия. Вижте какви са

Парламентът, само че този в Германия, одобри резолюция, на украинския народ. Москва реагира на резолюцията като сподели, че тя е опит за демонизиране на Русия.
Войната
в източния регион на Донецка област, до момента в който на юг съветските войски укрепват отбранителните си позиции и не престават да бомбардират районната столица Херсон. Това заяви украинският общоприет щаб в петък.

Украинската войска от началото на непредизвиканата съветска инвазия на 24 февруари.

Съединени американски щати подписаха контракт за 1,2 млн. $ с компанията " Рейтън " (Raytheon) за пазаруване на.
Насилието
Актрисата Диана Димитрова описа, че е била пребита преди пет години от мъж пред очите на очевидци. От това изречение може да последват доста въпроси, само че първият въпреки всичко е този: кое е това, което пречи на жертвите да приказват в точния момент?.

Две журналистки откриват принудител на дами в киното. От това просто изречение следва доста работа, публикации, правосъдни каузи, а в този момент и филм. Но чакайте, има и друго: могат ли въобще киното и публицистиката да ни опишат всичко?.
Измамите
по време на акцията за националните избори тази година в интерес на ръководещата партия “Фидес ” на премиера Виктор Орбан. Това се споделя в отчет на интернационалната правозащитна организация Хюман райтс уоч.

по два български плана, финансирани с европейски средства и предложи на Европейска комисия да си възвърне 11,7 млн. лева Двата плана са свързани със градеж на пречиствателни станции и водоснабдяване.
Футболът
Германия отпадна още в груповата фаза на шампионата в Катар. Това се случи макар успеха на германците над Коста Рика с 4:2. В другия мач от група „ E “ Япония победи Испания с 2:1, само че и двата тима продължиха напред.

Група „ F “ беше извоювана от Мароко, откакто африканците победиха Канада с 2:1. В другия мач от групата Хърватия и Белгия приключиха 0:0, което изпрати хърватите напред, а белгийците у дома.

Международната футболна федерация на стадионите, на които се играят мачовете от Световното състезание, да се позволяват знаци в поддръжка на митингите в Иран. Това се случи два дни, откакто тимът от Ислямската република отпадна от конкуренцията.

Докато в Катар се играят мачове в България футболният „ Левски “ ще има нов притежател. Това ще бъде сръбският предприемач Драган Шолак, оповестиха 24 часа и. Той е създател United Group, която в България купи „ Виваком “ от Спас Русев, Нова телевизия от братя Домусчиеви, както и няколко медии, благосъстоятелност на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Две рекомендации
Жълти стотинки летят във въздуха и се посипват по земята. Хвърлят ги десетки чиновници на външното министерство. Така стартира първата ефикасна стачка в 144-годишната история на българската дипломатическа работа.

„ Трябва да се държиш с децата все едно са като цветя “. Това са думи на 80-годишния преподавател по плуване Върбан Върбанов. Той е някогашен треньор в „ Академик “. След като се пенсионира, продължава да работи, тъй като си обича специалността., което може да ви накара да се усмихнете необятно.
Човек на деня
Най-големите триумфи във футболната история на страната му са свързани с него. Първо го прави като състезател, а в този момент го прави и като селекционер. изведе отбора си до класиране за 1/8 финалите на Световното състезание в Катар. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР