Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Двама полицаи загинаха в БургасЕнергийният

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Двама полицаи загинаха в БургасЕнергийният
Коментари Харесай

Три минути: Смърт на полицаи. Унищожаване на паметници. Лъжи за Газпром

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Двама служители на реда починаха в БургасЕнергийният министър лъже за „ Газпром “В Пловдив се събаря историческа постройка
, до момента в който се опитваха да спрат рейс, който транспортира 47 незаконни мигранти.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев сподели, че по случая са заподозряни задгранични жители, само че.
Лъжите за газа
Докато правеше ревизия на газовата връзка с Гърция енергийният министър Росен Христов уточни няколко аргумента, с които отбрани възобновяването на доставките от „ Газпром “. Проблемът е, че множеството му доводи.

В сряда вечер в София се организира нов митинг против възобновяването на съветските доставки. Според протестиращите връщането на „ Газпром “ е капан. Вижте какво споделиха някои от тях в.
Руснаците в Европа
България не поддържа предлагането на Чешкото председателство на Европейски Съюз за преустановяване на. Решението ще бъде разисквано от външните министри на страните членки в края на август. Руснаците съставляват едвам 2% от всички чужденци, които влизат в България.

Апелативният съд във Варна в Русия. Магистратите показаха, че има риск ситуацията на руснака да бъде усложнено поради политическите му убеждения, а правата му да бъдат нарушени, в случай че бъде предаден на съветските управляващи. По-рано Окръжният съд във Варна беше разрешил екстрадицията.

В Албания двама руснаци и един украинец бяха упрекнати в шпионаж. Те бяха арестувани в събота, откакто пробваха да влязат във боен цех. Сред арестуваните се оказа известна блогърка. Прочетете.
Войната в Украйна
В деня на националния празник на Украйна, измежду които и две деца. Това се случи при обстрел на железопътна гара в Чаплино, Днипропетровска област.

бяха краткотрайно изключени поради пожар и развалени електропроводи. Русия и Украйна си размениха обвинявания за това кой е отговорен. Запада желае от Москва да демилитаризира региона на централата, с цел да се понижи риска от тежък случай, само че Кремъл отхвърля.

Хюман райтс уоч осъди от страна на съветската войска на украинска територия. Организацията твърди, че о
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР