Добро утро!Най-важното от деня и нощта:България ще купува резервни части

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:България ще купува резервни части
Коментари Харесай

Три минути: Гешев бори руското влияние, но само на думи. 48 души от ДС искат в парламента. Как Китай изяжда Русия

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
България ще купува аварийни елементи за АЕЦ от РусияКондьо в битката против " джендъра " Андрю Лойд Уебър
Служебното държавно управление твърди, че е готово за провеждането на изборите., че партиите употребяват акцията, с цел да нападат ръководството му.

Кабинетът не се е отказал да изпрати на Европейската комисия проекти за обективен преход до края на годината. Това пред Свободна Европа.

Думите му пристигнаха ден, откакто евромисарката по районно развиване сподели, че държавно управление, че „ България няма да има интерес “ към осъществяването на проектите.

АЕЦ „ Козлодуй “ ще закупи. Това ще се случи с помощта на утвърдено от служебното държавно управление изключение от глобите, които Европейски Съюз наложи на Русия през 2014 година, сподели министърът на енергетиката Росен Христов.
Гешев и съветското въздействие
бележат последното десетилетие на българската оръжейна промишленост, която е измежду главните снабдители на Украйна. Но на фона на възходящите доказателства за съветска интервенция, порастват и подозренията, че следствието ще стигне до истината, тъй като прокуратурата мълчи.

Тук можете да видите и.

В същото време в Брюксел основният прокурор Иван Гешев твърди, че „ българската прокуратура противодейства на съветското въздействие в страната и на Балканите “. Там той се срещна с евродепутати, измежду които беше и Александър Йорданов от ГЕРБ-СДС,.
Българска социалистическа партия, Държавна сигурност и Кондьо
Общо - Държавна сигурност (ДС), са попаднали в кандидат-депутатските листи на партиите за идните избори. Най-много от тях са в листите на Българска социалистическа партия.

Известен чалга артист, лежал в пандиза за трафик на хора и склоняване към проституция, е член на предприемчив комитет против проучването на „ третия пол “ в Сливен. Как артистът Кондьо се включва в битката против „ джендъра “ в образованието на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия,.

Самата по време на акцията.
Войната в Украйна и военната помощ
Русия провежда, която докара до жертви и ранени измежду цивилното население. Ранени, измежду които и деца, имаше и след. Президентът край Бахмут.

Киев заяви, че назначеният от Русия шеф на известния в окупираната част на Херсонска област е бил „ премахнат “.

Пентагонът разгласи, че ще бъде ускорена.

Съединените щати са предложили на Словакия да ѝ продадат от цената, откакто Братислава изпрати изтребители МиГ-29 в Украйна.
Си Дзинпин и Путин
в Москва. Преди да си тръгне той подписа с Владимир Путин поредност от документи за „ стратегическо съдействие “.

Си затвърди „ неутралната позиция “ на Китай във връзка с съветската инвазия в Украйна, а Путин не одобри „ китайския проект “ за разрешаване на спора..

Срещите сред двамата демонстрираха, че съветският водач не е изцяло изолиран. Китай пък сподели, че има все по-решаваща роля в бъдещето на Русия. " Изяжда " ли Китай Русия,.
НАТО, Организация на обединените нации и Иран
за присъединението на Швеция към НАТО. Засега обаче пътят на Стокхолм към алианса е блокиран от Унгария и Турция.

До дни Русия може да оглави Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Да, с президент, който се търси за военни закононарушения. Как обаче може да се избегне държава-агресор да оглави съвета на организация, която се пробва да опази мира?.

Хиляди млади девойки в Иран страдат от незнайно заболяване. Симптомите им са сходни, стотици се лекуват в болница. Граждани и управляващи приказват за хипотетични отравяния, само че никой не е поел отговорност..
Две рекомендации
, която, с изключение на в Турция, съумя да помогне на място и в Сирия след земетресенията преди месец. В екипа ѝ са и двама българи. Те споделят, че помощта, която оказват на животните там, е на първо място помощ за хората.

7602 подправени български профила с общо над 267 000 почитатели са отстранени от ТикТок след следствие на обществената мрежа против разпространяването на погрешни изказвания и съветска дезинформация,.
Човек на деня
Повече от половин век той господства на огромните подиуми на Бродуей и Уест Енд. На 22 март сър. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР