Добро утро!Най-важното е тук:Училищата и заплахитеПравата на човека и БългарияКонтролните

...
Добро утро!Най-важното е тук:Училищата и заплахитеПравата на човека и БългарияКонтролните
Коментари Харесай

Три минути: Бомбените заплахи не спират. Правата на човека в България се влошават

Добро утро!

Най-важното е тук:
Училищата и заплахитеПравата на индивида и БългарияКонтролните точки в талоните
До вторник следобяд имаше 102 регистрирани закани за сложени бомби в учебните заведения. Те са получени в областите София, Бургас, Варна, Плевен и Сливен. Гласуването в неделя ще се организира най-вече в учебните заведения. Министерство на вътрешните работи твърди, че изборният развой ще бъде преустановяван „ единствено при действителна заплаха “.

Прокуратурата проверява акт на тероризъм, а Министерство на вътрешните работи подозира съветска връзка в заканите. Руското посолство „ изрично отхвърля “ версията на Министерство на вътрешните работи. по случая.
Изборите
Коалицията ПП-ДБ усилва с малко преднината си пред ГЕРБ и в този момент тя е 1,4%, гласи за Би Ти Ви. Агенцията все по този начин чака 5 партии в Народното събрание – с изключение на упоменатите две, това са Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия.

Следващото държавно управление би трябвало да е политическо, а не експертно, счита. Той изключва „ коалиция с ГЕРБ, преди тази партия да бъде реформирана “.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Обещанията и медиите
Какво считат партиите за въвеждането на еврото? Вижте това, който съпостави стратегиите им по този въпрос.

Има нещо сбъркано в един закон, който принуждава публичните медии да заблуждават гласоподавателите. по каква причина в Българска национална телевизия и БНР преди всеки избори пускат в ефир кандидат-политици с налудничави хрумвания, които са на ръба на психиатричния куриоз.

Харесвате ли този
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР