Добро утро!Най-важното е тук:Сблъсъците в София заради БФСПазарлъкът за вота

...
Добро утро!Най-важното е тук:Сблъсъците в София заради БФСПазарлъкът за вота
Коментари Харесай

Три минути: 30 години след Господ е българин, футболните легенди докараха погром в София

Добро утро!

Най-важното е тук:
Сблъсъците в София поради БФСПазарлъкът за вота на недовериеКак Кремъл заплаща на публицисти в Германия
Преди тъкмо 30 години при успеха на България над Франция с 2:1 в Париж коментаторът на Българска национална телевизия Николай Колев – Мичмана изрича именитата имитация „ Господ е българин “. Головете за България тогава отбелязва Емил Костадинов.

В четвъртък вечер на излизане от Националния стадион „ Васил Левски “ след мача България – Унгария (2:2), Костадинов сподели междинен пръст, откакто приказва пред медиите.

Всъщност тематиката не беше нито мачът, нито резултатът.

Пред стадиона митинг на почитателите с искане за оставката на Костадинов, Борислав Михайлов, Йордан Лечков и останалите ръководители на Българския футболен съюз (БФС),.

Протестиращите замеряха служителите на реда с димки, бомби и други предмети, а полицията отвърна с водни оръдия, пердах и арести.

Десетки протестиращи и служители на реда бяха ранени, бяха изпотрошени заведения, имаше запалени кофи, изгоря и бус на полицията. Много униформени не носеха идентифициращи ги знаци, а от, че те бият и хора, които нямат общо с експанзията от митинга.

Феновете бяха отвън стадиона, тъй като по самодейност на БФС, рекомендация на Министерство на вътрешните работи и с решение на УЕФА. Така почитателите останаха на открито, където контролът е доста по-труден.

Но след всичко, което се случи в София, нито Костадинов, нито Лечков, нито различен от ръководителите на БФС не видяха проблем в себе си. Те упрекнаха почитателите.

Борислав Михайлов пък отново се скри и не посмя да се появи на стадиона.

Събитията в София дадоха мотив партия ГЕРБ да подлага на критика и търси отговорност от новоизбраната локална власт и столичната полиция за багра сред протестиращи и униформени. А преди няколко години точно те не поемаха отговорност и. Забравена е и
И още една полицейска акция
Транс дамата Габриела Банкова, която разгласи гладна стачка пред Съдебната палата, поради това, че няма персонална карта. Малко по-късно Банкова беше пусната и се върна на мястото на стачката.

Адвокатката на Габриела сподели, че карцерът звучи като „ нарочна акция и проявление на мощ “.

Историята на Габриела.
Управляващите се пазарят за вота на съмнение
към кабинета на Николай Денков. Той предходната седмица от Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " ИТН " (ИТН) с претекст " неуспех в политиката за национална сигурност и защита ".

Вотът не се състоя, откакто депутатите от ГЕРБ и Движение за права и свободи, които настояват, че поддържат държавното управление, напуснаха залата. Следващото гласоподаване е през днешния ден.

От думи на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски и на депутати от ГЕРБ стана ясно, че решението им се дължи на отхвърлянето на. Правителството и „ Продължаваме промяната – Демократична България “ желаят., а ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят това да стане незабавно.
Украйна не може да си разреши патова обстановка на фронта
Украйна не може да си разреши патова обстановка във войната против Русия. Това.

В четвъртък той организира среща с. Бившият английски министър председател подсигурява, че Лондон остава твърдо зад Киев.

Руските войски от седмици пробват да обкръжат разрушения украински град Авдиивка край Донецк. Засега ги стопира гневна локална опозиция. Фотографът на Радио Свободна Европа Сергий Нужненко се осмели да отиде до фронтовата линия, с цел да види по какъв начин продължава животът там..
Две рекомендации
Той е високо награждаван публицист, само че нови разкрития демонстрираха, че е получавал стотици хиляди евро от Русия за работата си. Това е не просто история за дълго градено добро име, което става на пух и прахуляк единствено за ден. на Запад.

Те не са в Ивицата Газа, ръководят организацията от чужбина. Живеят в първокласни парцели, имат частни самолети. Откъде водачите на Хамас получават милионите си?
Човек на деня
Във вените ѝ тече френско-мароканска кръв. Сблъсквала се е с расизма и написа за сложния живот на дамите в Мароко. Писателка и журналистка със мощна гражданска позиция, спечелила премията " Гонкур “. Тя е на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР