Добро утро!Най-важното е тук:ПП-ДБ взема обречен втори мандатГЕРБ и ДПС

...
Добро утро!Най-важното е тук:ПП-ДБ взема обречен втори мандатГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Три минути: Няма шансове за правителство. ДПС и ГЕРБ вече не се правят, че им пука за Нотариуса

Добро утро!

Най-важното е тук:
ПП-ДБ взема жертван втори мандатГЕРБ и Движение за права и свободи са в синхронБългария с върхове по смъртност от COVID-19
Политическите партии не реализираха единодушие и България ще отиде за 5 път на парламентарни избори в границите на три години.

Това наподобява към този момент съвсем несъмнено, откакто във вторник " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) предложи с министър председател от ГЕРБ-СДС и сключване на съглашение за промени в правосъдната система, службите и регулаторите. От партията на Бойко Борисов отхвърлиха.

Малко по-рано Народното събрание одобри, че първият мандат на ГЕРБ с министър председател Мария Габриел е завършил несполучливо, въпреки че по този начин и не се стигна до действителен опит за реализирането му.

Цялата история сред ПП-ДБ и ГЕРБ събрахме в.

В 15 ч. през днешния ден президентът Румен Радев публично ще връщи втория мандат на ПП-ДБ, само че това надали ще докара до резултат, откакто всички други партии в Народното събрание споделиха, че няма да ги поддържат за кабинет.

Останалите партии, като се изключи „ Възраждане “, споделиха и че няма да се опитат да образуват държавно управление с третия мандат и че в случай че го получат, ще го върнат несбъднат на президента.

Позициите на партиите се сменяха непрекъснато в последните седмици. За това по какъв начин стигнахме дотук и какво докара до неуспеха на „ сглобката “ която беседва с публицистите Миролюба Бенатова и Полина Паунова.

Абонирайте се за още забавни диалози с основни персони. А в случай че предпочитате да слушате този диалог, можете да го извършите в
Нотариуса и синхронът на ГЕРБ и Движение за права и свободи
Сривът в ръководството стартира преди месец, когато ПП-ДБ и ГЕРБ влязоха в спор към новия кабинет. Тогава Движение за права и свободи застана до партията на Борисов. Тенденцията не е нова, само че в последно време двете партии още повече сближиха позиции. Докъде ще стигне тази непосредственост? няколко отговора.

Във вторник, когато към този момент стана ясно, че няма потребност от „ евроатлантическо болшинство “, в синхрон двете партии саботираха кворума на за изследване на активността на Мартин Божанов - Нотариуса. Заедно с депутати от Българска социалистическа партия и " ИТН " (ИТН) те провокираха безпорядък при започване на чуването.

„ Разпускайте този цирк “, сподели Маноил Манев от ГЕРБ.

Голяма част от в комисията в действителност приличаше навръх определението на Манев, а това си пролича в.
Путин и постоянно виновният Запад
Зад офанзивата в концертен център до Москва стоят радикални ислямисти. Това сподели президентът на Русия. Въпреки това той още веднъж обвърза нападението с Украйна и Съединени американски щати, тъй като те „ имат изгода “ от него.

Путин е на власт от четвърт век, в който Русия претърпя най-тежките атентати. Зад всеки от тях стои същият въпрос, който се задава и през днешния ден: ами в случай че самата Русия стои зад всичко това?.
България и рекордната смъртност от COVID-19
Биологично оръжие, чип на Бил Гейтс, елементарен грип - това бяха някои от най-разпространените тайни теории за пандемията в България. Заради тях доста хора не се имунизираха. Днес данните демонстрират, че от вируса през 2021 година са точно в България.

От години всички управляващи приказват за несправедливото възнаграждение за лекарите и медицинските сестри. Стигна се до въвеждане на Колективен трудов контракт, само че той въобще не предотвратява задаващата се кадрова злополука в бранша..
Няколко рекомендации
Мостът " Франсис Скот Кий " в Балтимор, Съединени американски щати, се срути, повличайки в реката няколко автомобила. До това се стигна, откакто товарен транспортен съд се вряза в него. Тук събрахме.

Скандали, оставки, митинги – това са последните вести от Унгария на Виктор Орбан. Възможно ли е обаче да се разклати съвсем едноличната власт на министър-председателя,.

За момента България разполага с задоволително пресноводни запаси, само че климатичните промени могат да доведат до риск от пораждане на водни дефицити. До този извод стигат проф. Емил Гачев и доктор Валентин Симеонов, които показаха разбор за положението на водните запаси в България за.
Човек на деня
Тя е най-известна с облика на писателка, която приказва за любовта, секса и прекарванията на дамите в Ню Йорк в края на 90-те. В този облик влиза и през днешния ден. Така демонстрира, че животът не стопира, когато към този момент не си на 30. В понеделник навърши 59 години. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР