Добро утро!Най-важното е тук:Листите са регистрираниКьовеши разследва ремонта на ГрафаИсторици

...
Добро утро!Най-важното е тук:Листите са регистрираниКьовеши разследва ремонта на ГрафаИсторици
Коментари Харесай

Три минути: КОЙ реши, че Морфов може да се уволни

Добро утро!

Най-важното е тук:
Листите са регистрираниКьовеши проверява ремонта на " Графа " Историци приканват София да поеме отговорност за депортацията на евреи
Главният режисьор на Народния спектакъл Александър Морфов е бил уволнен дисциплинарно, споделя самият той пред. По-рано Морфов стачкува против назначението на някогашната пиарка на Движение за права и свободи Велислава Кръстева за пиар на театъра. Резултатът е, че тъкмо при започване на предизборна акция. Актьори и режисьори приканват за.
Изборите
Всички водачи на листи по изборни региони, подредени по азбучен ред, са. Срокът за регистрацията изтече тази заран.

Движение за права и свободи стана последната партия с късмет за бъдещия парламент, която записва листите си. на две листи – в Пазарджик и в Благоевград, въпреки че е в листата на глобените от Съединени американски щати за корупционна активност.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Христо Ковачки. Лаура Кьовеши
Електроцентрали, свързани с Христо Ковачки, са икономисали над 74 млн. евро, откакто не са заявили излъчвания на парникови газове. Откритието е на експертен екип, работил за екологичното съдружие „ За Земята “. То идва на фона на следствието на за измами със системата на европейската търговия с излъчвания.

Европейската прокуратура стартира и инспекция на ремонта на. Поръчката за този ремонт беше предоставена на Джи Пи Груп, стана обект на правосъдно дело, а откакто беше осъществен, неведнъж се наложи ремонт на ремонта.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Децата
В България има най-малко 5000 деца, които имат потребност от палиативни грижи. Но в страната няма такива грижи, а няма и статистика, всички си служат с интернационалните данни. Хората не съумяват да видят зад това публичен проблем, а го ко
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР