Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и ПП-ДБ отлагат таксите за руския

...
Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и ПП-ДБ отлагат таксите за руския
Коментари Харесай

Три минути: Управляващите се договориха за руския газ, Лукойл и бюджета. Защо PISA е важна и за икономиката

Добро утро!

Най-важното е тук:
ГЕРБ и ПП-ДБ отсрочват таксите за съветския газПродажба на „ Лукойл “ ще става с утвърждение на парламентаКой управлява „ Вагнер “ в Африка?
законови промени, с които таксите за пренос на съветски газ през България да бъдат отсрочени. Това споделиха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Аргументът, който двамата акцентираха, беше приемането на България в Шенген и ветото на Австрия върху него. Още преди месеци специалисти споделиха, че.

В същото време австрийският вътрешен министър сподели, че Виена е подготвена да смъкна граничните инспекции за български и румънски жители, само че единствено за пътувания със аероплан. Колко близо е България до Шенген?.

Партньорите в ръководството В понеделник Борисов и Петков споделиха, че възможна продажба на на активите на компанията в България, ще могат да се случат единствено след решение на Народното събрание.
Бюджетът
Депутатите Народните представителите имат време до 18 декември, с цел да предложат промени.

Преди гласуването в зала приход от 3400 на 3750 лева
Войната в Украйна и Русия
след съветски обстрел до Херсон. докара до четирима ранени.

за възможното придобиване на изтребители Gripen, а украински водачи към този момент са тествали самолетите.

, наказан на 19 години отнемане от независимост, към този момент не се намира в затворническата колония, в която излежава присъдата си. Това заяви в понеделник прессекретарката му Кира Ярмиш. Местонахождението му е незнайно.

в Екатерининбург в нощта против неделя. Тя е задържа към 100 души, които след инспекция са освободени. Новината за обиска идва 10 дни откакто Русия разгласи " интернационалното ЛГБТ придвижване " .

Той идва в Африка малко след гибелта на Евгений Пригожин. Официално се показва за посланик, само че в действителност е офицер от съветското разузнаване. Разследване на Радио Свободна Европа демонстрира, че това е новият началник на " Вагнер " в Централноафриканската република.

Няколко рекомендации

PISA се счита за едно от най-важните проучвания за развиването на образованието. Резултатите от програмата са свързани с функционалната просветеност, а от там и с човешкия капитал. Част от казуса е, че деца и учебно заведение към момента се привиждат през непроменени комунистически схеми,.

Журналистът Калин Манолов и инженерът и продуцент Бойко Бочев оферират нов медиен артикул – „ Видимо и невидимо ТВ “ (ВНТ). Те го дефинират като „ хъб на свободната публицистика “, а в ефира му ще се съберат известни влогъри и анализатори, които, по думите им, не са допускани до мейнстрийм медиите..

Най-голямото отборно събитие в тениса се оказа забъркано в интернационален политически скандал. Причината е националистическа ария, с която излизат на корта Новак Джокович и съотборниците му от Сърбия..

Човек на деня

Преди 18 години един ирландец и неговата брачна половинка вършат същинско положително за България. По това време над 10 000 деца живеят мизерно в държавни домове, подложени на принуждение и унижения. Те избавят част от тях. А, която основават, и до през днешния ден продължава тази идея. Нейните членове са герои в рубриката Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР