Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и ПП-ДБ правят правителствоГешев напада тези,

...
Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и ПП-ДБ правят правителствоГешев напада тези,
Коментари Харесай

Три минути: Идва общ кабинет на ГЕРБ и ПП-ДБ. Гешев продължава с флашките

Добро утро!

Най-важното е тук:
ГЕРБ и ПП-ДБ вършат правителствоГешев атакува тези, които го нападатЩе оцелее ли Кресна?
на президента, само че държавно управление въпреки всичко ще има. ПП-ДБ ще предложи такова със своя мандат и с поддръжката на ГЕРБ. от живота му то ще се управлява от Николай Денков (ПП), по-късно ще подаде оставка, а двете обединения ще изберат на негово място държавно управление с министър председател Мария Габриел (ГЕРБ).
6 целта
Формациите са се обединили към. Последният от всички изброени е непредвиден: да се освободят управленията на службите от непознато въздействие. Останалите са: конституционна промяна на прокуратурата и Висшия правосъден съвет (ВСС), недостиг до 3%, влизане в Шенген и еврозоната, връщане на машинното гласоподаване, избиране на регулатори с изминал мандат.

Сред целите не попада подпомагането на Украйна. В понеделник обединенията не формулираха теза, обвързвана със опасността за геополитическата ориентировка на България.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Иван Гешев против своите критици
Върховната касационна прокуратура (ВКП), подадени против политиците Бойко Борисов и Мария Габриел, както и против членовете на Висш съдебен съвет Калина Чапкънова и Георги Кузманов. Последните трима желаеха оставката на основния прокурор Иван Гешев. Борисов е желал същото, само че подмолно, счита Гешев.

Късно в понеделник стана ясно, че Гешев е назначил и цялостна проверка на своя заместител Борислав Сарафов, който изиска отстраняването му,.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Главният прокурор
Гл
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР