Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ, ДПС и ДенковАтентатът край Москва и

...
Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ, ДПС и ДенковАтентатът край Москва и
Коментари Харесай

Три минути: ГЕРБ и ДПС избраха избори. Денков е за продължаване на настоящия кабинет. На Путин Украйна му е виновна

Добро утро!

Най-важното е тук:
ГЕРБ, Движение за права и свободи и ДенковАтентатът край Москва и обвиняванията на ПутинАлек Попов и думите
Номинираната за министър председател от ГЕРБ, а партията ѝ няма да взе участие в договаряния с втория мандат на ПП-ДБ. Според досегашната вицепремиерка това значи нови предварителни избори.

Като причина за окончателното преустановяване на договарянията Габриел уточни ново изискване на ПП-ДБ – промяна на вътрешния министър Калин Стоянов. За него ГЕРБ твърдеше, че е кандидатура на ПП-ДБ, ПП-ДБ споделяше, че е обвързван с Бойко Борисов и Делян Пеевски, а Пеевски и Борисов непрекъснато го защитаваха.

Като по команда минути, откакто Габриел заприказва за предварителни избори, с сходна позиция излезе и Пеевски.

Малко по-късно министър председателят в оставка продължение с министрите от досегашния кабинет и промяна само сред него и Мария Габриел на премиерския пост.
Путин упрекна Украйна за атентата в „ Крокус “
Най-малко откакто нападатели с камуфлажни облекла откриха огън по време на концерт в зала „ Крокус сити хол “ край Москва. Русия дефинира събитието като терористична офанзива, а с нападението, само че без да уточни доказателства за сходна връзка.

Обвинението на съветския президент пристигна, макар че отговорност за нападението пое „ Ислямска страна – Хорасан “. интервенция на страната му в атентата.

Организацията, която пое отговорност за нападението, е клон на „ Ислямска страна “. Известното за нея.

Защо атентaтът е величествен неуспех на съветските служби? Какво е общото сред сходни случаи в Русия и по какъв начин специалисти разясняват последното нахлуване?.
Нови проблеми за Черноморския флот на Русия
Един човек е умрял, а четирима са ранени при " масирана " украинска ракетна офанзива против пристанището в Севастопол на полуостров Крим. Украинските сили оповестиха, че по време на офанзивата са блъснали нови.

В петък с дронове и крилати ракети, а за пръв път от доста време цели на нападението бяха енергийни уреди. Руските сили организираха и офанзива в неделя, след която, че тяхна ракета е нарушила въздушното ѝ пространство.

В същото време от замразените на негова територия съветски активи, с цел да подкрепи Украйна.
Реакторите в „ Козлодуй “ и „ Белене “
Парламентът дефинитивно ратифицира за нуклеарно партньорство, в това число в плана по създаване на 7 и 8 блок на АЕЦ „ Козлодуй “. Новите нуклеарни блокове би трябвало да се построят по технологията АР-1000 на американската компания " Уестингхаус ".

Украйна се надява да подпише през юни договорка за пазаруването на. Това са двата реактора от проваления план с Русия за създаване на централата АЕЦ „ Белене “.
Министерство на вътрешните работи и „ контактите “ с Нотариуса
Бившият в предишното е " осъществявал контакт " с убития в края на януари Мартин Божанов - Нотариуса. Това удостовери публично пресцентърът на Министерство на вътрешните работи пред Свободна Европа с уточнението, че няма данни Янев да е бил обект на вътрешна инспекция по този мотив. Това става на, че някогашният началник на антимафиотите е поддържал близки другарски връзки с Нотариуса.

В същото време вътрешното ведомство в цялата страна, без обаче да уточни причина за това. В градските зони ще има полицейски патрули и жандармеристи, оборудвани с дългоцевно оръжие. Заповедта пристигна часове след атентата край Москва.
Алек Попов и думите като „ киселина “
На 58 години. Попов, именуван " най-смешният сериозен български създател " и " занаятчия на сатирата ", е създател на неведнъж преиздавани и превеждани на десетки езици романи, сценарист и драматург, притежател на доста литературни оценки, държавник.

„ Неговите книги ще връщат детското наслаждение и наслада от четенето освен за нас, само че и в десетилетията напред “. Това като част от прощалните думи за Алек Попов.

В Народното събрание, а и освен, политиците употребяват други, цинични думи. „ Паплач “, „ отпадъци “, „ паплач “ са единствено част от тях. Докъде води това?.
Две рекомендации
„ Има просторна зала с голям брой железобетонни колони, които подпират структурата. На много места бетонът се е изронил и корозията по арматурата работи “. Така кметът на регион „ Средец “ в столицата Трайчо Трайков разказа подземието под Паметника на Съветската войска в „ Княжеската градина “. В профила си във Facebook той.

Тя играе най-вече в сантиментални комедии. Но освен. Ролите ѝ са на чаровни и положителни дами, уверени в сполучливото си бъдеще. Но освен. В петък навършва 48 години. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР