Добро утро!Най-важното е тук:Доган отряза Пеевски за цялата власт в

...
Добро утро!Най-важното е тук:Доган отряза Пеевски за цялата власт в
Коментари Харесай

Три минути: Доган не дава цялото ДПС на Пеевски. Съдиите в Стара Загора не поемат отговорност. Какво се променя с Шенген

Добро утро!

Най-важното е тук:
Доган отряза Пеевски за цялата власт в ДПСНовата антикорупционна комисия изпира като старатаМел Гибсън
Движение за права и свободи е напът да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация. Това е повода бъдещето на придвижването да минава през избирането на глобения за корупция от Съединени американски щати и Англия Делян Пеевски и някогашния екоминистър Джевдет Чакъров за съпредседатели на партията.

Това се споделя в от сряда. Само допреди няколко седмици той определяше Пеевски за „ феномен в българската политика “ и заставаше твърдо зад самостоятелната му кандидатура за водач на придвижването.

Сега обаче Доган, който е мощната фигура в партията още от основаването ѝ, отхвърля да даде цялата власт на Пеевски.

От проверяващия уебсайт BIRD пишат, че на притежаваната от него Топлоелектрическа централа „ Варна “. Те свързаха позицията на Доган за Пеевски с това, че почетният ръководител е намерил пари, с които да покрие задълженията на централата към държавната „ Булгаргаз “.
Какво се трансформира с влизането в Шенген?
за цялостното им присъединение към Шенгенското пространство. Напредъкът по тях ще е изискване за " следващи диалози " през тази година за унищожаване на инспекциите за български и румънски жители и по сухопътните граници.

Дванадесет години след приема в Европейски Съюз двете страни най-накрая бяха признати и в Шенген, само че единствено по въздух и вода. Какво тъкмо значи това?.
Насилието в Стара Загора
Общо 11 магистрати, измежду които е и председателката на районния съд в Стара Загора, Новината идва две седмици, откакто районната прокуратура по делото за случая с 18-годишната Дебора Михайлова, която беше с макетен нож, а упрекнат за това е Георги Георгиев.

, че гибелта на преследван от полицията мъж е настъпила вследствие от дейности на служителите на реда. Това сподели на брифинг в Стара Загора шефът на локалната полиция Лазар Христов. Изказването му идва след инспекция на случая, при който 58-годишният Пламен Пенев.
Израел, Иран и Украйна
при две детонации, избухнали по време на честването на четвъртата годишнина от гибелта на някогашния водач на елитните сили " Кудс " на Иранската революционна армия. Новината идва в миг на нараснало напрежение в Близкия изток поради войната сред Израел и подкрепяната от Иран Хамас.

Малко по-рано израелската войска заяви, че е след удар в столицата на Ливан Бейрут. От групировката потвърдиха за гибелта на своя началник.

, че изолирането на нелегално анексирания от Русия полуостров Крим и провалянето на съветския флот в Черно море са двете съществени цели на Киев за 2024 година

Двата най-големи града в Украйна, Киев и Харков, бяха атакувани от съветски хиперзвукови ракети на 2 януари. При тези офанзиви починаха минимум петима души и бяха ранени съвсем 100. Как наподобява всичко това,.
Няколко рекомендации
Голяма част от оборудванията в, които би трябвало да отделят нездравословните отпадъци и да създават твърдо гориво за повторна приложимост, не действат. На място би трябвало да се рециклират 53% от отпадъците, които стигат до там, само че това се случва единствено с 1% от тях, сподели краткотрайният шеф на оборудването Николай Савов.

Новата Комисия за противопоставяне на корупцията реши, че няма проблем шеф на обществено дружество да взима персонални заеми от адресат на публични поръчки. С това разпореждане комисията изцяло изпра шефа на АГ-болница " Майчин дом " - София, проф. Иван Костов, като одобри за неоснователни сигналите против него за корупция, спор на ползи и ръководство на болничното заведение в догадка на несъответственост,.

Бащата на модерната физика, на модерната астрономия, на модерната просвета. Това са все негови прозвища. Става въпрос за. Пламен Асенов споделя за него в.
Човек на деня
Талантът му го трансформира в една от най-големите звезди на Холивуд, само че речта на омразата го смъква от този хоризонт за цяло десетилетие. Успява да получи амнистия със примирение и опрощение. И да се завърне отново с гений. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР