Добро утро!Най-важното е тук:Божков и прокуратурата спорят дали той е

...
Добро утро!Най-важното е тук:Божков и прокуратурата спорят дали той е
Коментари Харесай

Три минути: ПП-ДБ и ГЕРБ си говорят трудно. Божков и прокуратурата говорят за екстрадиция. Сбогом на Николай Колев-Босия

Добро утро!

Най-важното е тук:
Божков и прокуратурата спорят дали той е бил екстрадиранДенков и ПП-ДБ са " изгубили разговора " с ГЕРБДжанлуиджи Буфон
Поетът и публицист.

Той е български отстъпник, основател на първия самостоятелен профсъюз в България, ръководител на Независимото сдружение за отбрана правата на индивида – от юни 1990 година до юли 1992 година

Босия беше прочут с дейната си гражданска позиция по разнообразни проблеми. За политическа активност е лежал няколко пъти в пандиза преди рухването на тоталитарния режим.
Черепът, Еврото и княгинята
от Обединените арабски емирства (ОАЕ) в България, а е бил екстрадиран. Това разгласи във вторник прокуратурата. Адвокатите на предприемача, прочут с прякора си Черепа, отхвърлиха изказванията на държавното обвиняване.

Прокуратурата повдигна, някогашна брачна половинка на ексследователя Петьо Петров-Еврото. Тя към този момент беше упрекната за това, че дружно с Еврото и прокурора Дилян Деянов е придобила нелегално монети на Илия Златонов, който е прочут като пострадал от случая „ Осемте джуджета “. На влизане в съда във вторник Павлова сподели, че „ Пепи Еврото не познавам “.

във вторник в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София, с цел да ѝ бъде предявено обвиняване за шофиране след приложимост на алкохол. Преди дни тя катастрофира леко с колата си в Боровец, след което инспекция с дрегер в кръвта ѝ.
Кабинетът, ПП-ДБ и ГЕРБ
, само че не скри, че се е изгубил регулярният разговор сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Той сподели още, че в Министерство на вътрешните работи има двувластие и на мястото на основния секретар незабавно би подал оставка.

Думите му пристигнаха, откакто през уикенда водачът на ГЕРБ, че поради „ поголовна промяна на фрагменти “ партията му не знае още какъв брой ще взе участие в ръководещата коалиция.

Повод за изявлението му бяха промени в ръководството на Българския състезателен тотализатор, подхванати от министъра на спорта Димитър Илиев. Новоназначеният изпълнителен шеф на предприятието.
Украйна, Русия и Западните Балкани
Службата на Върховния комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида удостовери с вследствие на пълномащабното навлизане на Русия. Организацията отбелязва, че действителният брой на жертвите е доста по-висок.

Русия твърди, че в понеделник е, които са прехванали два американски разследващи дрона над Черно море, покрай Крим. Засега няма удостоверение на тази информация.

Основателят на частната наемническа войска " Вагнер " Евгений Пригожин, който почина в самолетна злополука на 23 август,.

Европейският съюз (ЕС) би трябвало да одобри нови членове до 2030 година, изправен пред съветската експанзия в Украйна и опасенията от усилване на въздействието на Москва на Балканите. Това по време на 18-ия Стратегически конгрес в Блед, Словения.
Руското въздействие в София и Африка
Наскоро Москва разгласи, че проверява офанзивата на футболни почитатели против Паметника на Съветската войска в София. Случаят обаче не е обвързван нито с съветски жители, нито с съветска благосъстоятелност. Каква в действителност е задачата на Русия и по какъв начин реагират българските институции?.

Да беше в Европа, нещата щяха да се изяснят доста бързо. Но мястото на новата рецесия е Африка, много по-непознат континент. Някъде надалеч се случват неща, които засягат цяла Европа, и в тях е намесена Русия..
Две рекомендации
Шефът на испанския футбол е напът да изгуби поста си поради целувка. Луис Рубиалес целуна полузащитничката на националния тим на Испания Дженифър Ермосо след финала на Световното състезание по футбол за дами. Малко по-късно тя сподели, че целувката по устата не е била по взаимно единодушие, а обстановката се трансформира в социална полемика за правата на дамите, мачо държанието и половото принуждение. Вижте историята.

Сред 20 водещи слънчеви централни в страната са такива с най-вече български притежатели, които имат общо 1280 мегаватчаса конфигурирана мощ. Това съставлява 60% от общия потенциал в страната. всички тях на едно място.
Човек на деня
Определян е като един от най-великите вратари за всички времена. Той приключи кариерата си там, където я стартира - в Парма., футболистът с най-вече мачове за Италия, се отдръпна от футбола на 45 години. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР