Добро утро. Най-важното днес:Борисов заплашва с избори 2 в 1Талева

...
Добро утро. Най-важното днес:Борисов заплашва с избори 2 в 1Талева
Коментари Харесай

Три минути: ПП-ДБ настоява за преговори след оставката на Денков. Борисов се разсърди. На ход е Радев

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Борисов заплашва с избори 2 в 1Талева още чака доказателствата за СарафовКакво прави BgGPT
Парламентът на Николай Денков. Въпреки че предварителното съглашение сред " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) и ГЕРБ-СДС предвиждаше това да се случи точно на 6 март, още веднъж настъпи поврат.

и заприказва за предварителни избори 2 в 1 дружно с европейските през юни, тъй като съгласно оставката на държавното управление е прибързана.

Той сподели това от събитие на Европейската национална партия в Румъния, където се срещна с председателката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. Пред нея обаче Борисов не загатна възможност от предварителни избори, написа.

От ПП-ДБ пък дадоха брифинг, на който обявиха, че все по този начин не желаят избори и чакат да договарят с ГЕРБ. Междувременно президентът Румен Радев сподели, че незабавно стартира съвещания за сформиране на нов кабинет.

Ако желаете да си припомните какво даде обещание и какво свърши кабинетът " Денков " през 9-те месеца, в които беше на власт, прочетете този.

Гледайте това, в случай че пък сте пропуснали по какъв начин тъкмо беше планувана да се случи ротацията отпред на държавното управление, подкрепяно от ГЕРБ-СГС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.
Разследването против Сарафов
Специалният прокурор Даниела Талева, която проверява дали краткотрайният основен прокурор Борислав Сарафов е обвързван с изчезналия следовател Петьо Петров и аферата " Осемте джуджета ", да ѝ прати доказателствата по случая.

Става въпрос за голям брой и записи от камери, за които се допуска, че Еврото е правил като компромати. Талева би трябвало да се запознае персонално с тях, с цел да откри дали вътре има данни за закононарушение на Сарафов. в ръководената от него прокуратура към този момент половин година.

Ако сте пропуснали по какъв начин тъкмо Сарафов и Гешев се свързват с хипотетичните незаконни групи на Петьо Петров - Еврото и Мартин Божанов - Нотариуса,.

На този декор проверяващият уебсайт <
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР