Добро утро, мили хора. Днес се наспах след осем дни

...
Добро утро, мили хора. Днес се наспах след осем дни
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Не желая нито стотинка от лицето, което искаше да ме убие преди пет години

Добро утро, благи хора. Днес се наспах след осем дни и взех решение да напиша идващите редове.

Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, тъй като е еманация на претърпяното принуждение цялостен живот.

Това написа в профила си във „ Facebook “ актрисата Диана Димитрова, която неотдавна призна за претърпян преди години побой, само че отхвърли да уточни името на причинителя. 

Ето и останалата част от поста на актрисата, който публикуваме без редакторска интервенция:

Мой някогашен другар ме попита “Що все на тебе, бе, човек?! “ Когато желаех да се развъртвам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях подготвена и избрах да бъда студент.

Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност! Мечтата ми беше НХА и ме одобриха. Първа по триумф, графика.

Той продължи да работи в ДАНС (Държавна организация „ Национална сигурност “). През годините той се ожени и в този момент има две прелестни деца. Разбира се, останахме доста близки, тъй като той е същински добър и обективен човек.

През годините съм говорила във видео изявленията за насилието наложено ми душевен по време на образованието ми в НАТФИЗ, където още веднъж ме одобриха първа по триумф. И това е реалност. Човекът, който се подписа на изпитите, след това ме смачка, само че отидох с юрист. Преборихме се, дружно.

Тази година разбрах, че неналичието на желанието ми да стигнем до съд, е довела, сътрудник ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази сякаш, национална академия. Часове преди да изляза онлайн в неделя по BTV в 120мин, приказвах с момиче-колега, която сподели, да, аз бях при него, поради него, в този момент напущам България. Нейният баща е бил прочут публицист, светла му памет.

Разказа ми, че когато са разбрали кой е татко й, в академията отношението се е трансформирало, само че горчилката остава и тя в този момент напуща страната…

Снощи “ТЮТЮН “ в ТБА, София за първи път беше гледан от всеобщо толкоз млада аудитория. Децата в този момент в учебно заведение учат романа на Димитър Димов. Тази вечер играем още веднъж, а представлението е комплицирано, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, нощес игра с температура, само че никой не разбра от публиката. Никой не схваща, какво ни е на нас, тъй като сме експерти и стане ли 19ч., ние излизаме на борба, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, тъй като към този момент не сме НИЕ, и няма място за заболявания. Ти, актьора, имаш задача.

Билетите за нощес, през днешния ден, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, тъй като кариерата ми сега е ТОП и от последната галерия продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите “ВързАла си годината “.

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност.

Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете коя е тя. Тя ми се довери, тъй като знаеше, че ще се оправя. 33 представления!!!

“Що все на мен?! “ през днешния ден знам отговора, тъй като някой би трябвало да направи първата крачка.

Аз съм известно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не искам нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не искам нищо друго, с изключение на МОРАЛНО отмъщение.

Бъдете здрави и усмихнати и голямо благодаря на армията от положителни хора, които ме поддържат, тъй като ме познават.

Този път ще спечелим ВОЙНАТА!

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР