Добро утро и успешна седмица с МАРИЦА. Дано нашият хороскоп

...
Добро утро и успешна седмица с МАРИЦА. Дано нашият хороскоп
Коментари Харесай

Пари се сипят върху една зодия, тревоги за други две

Добро утро и сполучлива седмица с " МАРИЦА ". Дано нашият хороскоп направи денят ви по-усмихнат!

ОВЕН

Този ден ще е много забавен. Ще имате късмет да постигнете триумфи в доста посоки. Някои от вас ще се захванат с неща, за които преди са имали огромни опасения. Вие сте изобретателни, не вървите по отъпканите пътеки и постоянно намирате различен път към задачата.

ТЕЛЕЦ

Прекрасен ден за работа, учене и въобще потребни занимания. Внимателни сте към детайлите и постоянно забелязвате неща, които са убягнали на другите. Познати ще ви оказват помощ и то напълно безкористно. Приятни събития в фамилията и положителни вести, ще създадат вечерта ви вълнуваща.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня са вероятни неприятни моменти. Ще става въпрос за досадни дреболии, които сигурно ще скапват настроението ви. Трябва да деянията повече самообладание и ще стане много по-просто да се справите с доста от дилемите. Възможно е начало на нова сантиментална връзка.

РАК

Внимателно с парите. Не е най-хубавия ден да харчете за ненужни неща. Ако сте икономични, след това ще благодарите за това. В останалото денят е удобен. Очертават се триумфи в каузи, изискващи креативен метод. Ще да получите поддръжка от хора, които са много авторитетни.

ЛЪВ

Денят не е спокоен, настроението ви е много изменчиво. Търсете позитивното и ще избегнете неприятни моменти. Ще се срещнете с хора, на които от дълго време сте желали да извършите положително усещане. Вечерта е време за всевъзможни креативен занятия. Те ще ви вдъхновят, а и донесат доста хубави страсти.

ДЕВА

Преди да започнете каквото и да е, съставете проект за деяние. Не разчитайте на своето умеене да импровизирате и да взимате решения в придвижване. Доста по-лесно ще е да действате по авансово заложени задания. Подходящо време е и за събиране и анализиране на информация.

ВЕЗНИ

По-добре е да действате независимо. Свободата ще ви улесни и ще ви разреши да постъпвате по този начин, както ви подсказва интуицията. Може да се върнете към някои от старите си планове. Ще имате опция да се срещнете с хора, с които от дълго време не сте се виждали.

СКОРПИОН

Тревожите се за дребни неща, а това сигурно ще помрачи началото на деня. Трудностите не са такива, с каквито не можете да се справите и скоро ще бъдат в предишното. Ще се радвате на поддръжката на другари. Опитайте се да приключите с изостаналите каузи.

СТРЕЛЕЦ

Днес умеенето ви да убеждавате и най-големите скептици ще ви бъде от изгода. Ще съумеете да завършите от дълго време стартирани задания и ще се почувствате доста по-свободни. Имате късмет да разрешите фамилни проблеми и да помирите родственици, които са били в свада.

КОЗИРОГ

Днес бързо ще намерите верния метод към хората към вас. По време на работа би трябвало да сте съществени, деликатни към детайлите. Ще се наложи да вземете някои незабавни решения. Доверете се на интуицията си. Няма кой да ви разсейва – може да се справите с всичко.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта бъдете деликатни към дребните елементи. Това, които ви се коства нищожно, след това може да изиграе значима роля. Денят е удобен и в персонален проект. Очакван приход ще ви разреши да извършите по-големи покупки. Няма да пропуснете опцията и да зарадвате обичания човек.

РИБИ

Денят се обрисува добър, няма защо да се тревожите. Ще имате много приятни срещи и откровени диалози за значими проблеми. Не се бойте да споделите своите усеща с тези, които са ви скъпи. Имате опция да помогнете на непосредствен човек, оказал се в сложна обстановка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР