Добро утро и успешна седмица! Планирайте я на кафе с

...
Добро утро и успешна седмица! Планирайте я на кафе с
Коментари Харесай

Пари от небето падат в джоба на две зодии

Добро утро и сполучлива седмица! Планирайте я на кафе с обичания хороскоп на " Марица ".

ОВЕН

Бъдете съществени и обръщайте внимание на дреболиите, като се пробвате да не изпуснете нито един подробност. Това касае всичко, което сте възнамерявали за през днешния ден. Ще ви се открие опция да поговорите с околните си и да обсъдите въпроси, настоящи за всички. Вечерта дава обещание приятни изненади и непредвидени дарове.

ТЕЛЕЦ

Ден за размисли и разбори. Ще намерите отговори на някои заплетени проблеми. Промени към по-добро очаквайте и в персоналните си връзки. Отлично ще се разбирате с околните си и няма да имате мотиви за различия. Вечерта очаквайте и сантиментална среща.

БЛИЗНАЦИ

Днес много неща ще ви радват. Много от вашите хрумвания ще намерят поддръжката на хората към вас. Подкрепят ви хора, от които не сте очаквали такова нещо. Може да се договорите за взаимни дейности. Творческият ви метод и фантазията ви ще са нужни през днешния ден. Вечерта е време за другарство с обичания човек.

РАК

Денят ще ви донесе доста блестящи хрумвания, като не дребна част от тях ще реализирате незабавно. Не са изключени непредвидени срещи и забавни оферти, касаещи работата ви. Следобед е време за учене, събиране и разбор на информация. Ще получите вест, която е по-добре да не споделяте.

ЛЪВ

Добър ден за нови инициативи. Импровизирайте. Така бързо намирате метод да реализирате и най-смелите си хрумвания. Всекидневните отговорности ще ви бъдат скучни. Но вие ще се стараете да се справяте с тях добре. Вечерта ще имате опция да се забавлявате в компанията на другари.

ДЕВА

Днес сте чувствителни и обидчиви. Трябва да внимавате с думите и делата си. Околните не постоянно ще ви схващат и вероятността за спорове ще е огромна. Проявете самообладание и приемливост. Работете по-самостоятелно. Очакван приход ще усъвършенства доста настроението ви.

ВЕЗНИ

Очаквайте компликации, само че не непреодолими. Няма да имате проблеми, с които да не може да се справите. Ще се наложи да променяте проектите си в придвижване, което ще ви изнерви. Втората половина е сполучлива във връзка с финансите. Имате късмет да сключите преференциални покупко-продажби.

СКОРПИОН

Трябва да свършите доста неща и това не ви радва изключително. Ако сте деликатни и не сте припряни, ще може да постигнете доста. Добре е да разчитате на себе си. Подлагайте на подозрение препоръките, които получавате. Не всички ще са доброжелателни. Личните връзки се развиват хармонично.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, само че забавен и прелестен ден. Може да завършите остарели планове, вместо да се заемете с нещо ново. Енергични и упорити сте. Няма да спрете, до момента в който не постигнете нужния резултат. Имате късмет да възстановите остарели настоятелен връзки. Вероятни са сполучливи покупки.

КОЗИРОГ

Много неща ще ви се получават, без да се постанова да полагате огромни старания. За мнозина от вас, денят ще е обвързван с значими открития, с помощта на които, ще измененията проектите си за бъдещето. Струва си да се вслушате в препоръките на познатите. Възможни да парични доходи.

ВОДОЛЕЙ

Не разчитайте, че всички ваши стремежи ще се осъществен. Успехите са вероятни, само че ще би трябвало да положите много старания. Все отново ще останете удовлетворени от резултатите си. Денят е удобен и в персонален проект. Отлично се разбирате с околните и ще намерите метод да ги изненадате и зарадвате.

РИБИ

Ден за нови провокации. Ще имате опция да реализирате някои от концепциите си. Внимателни сте към детайлите. Някой ще има потребност от вашата поддръжка. Направете всичко по силите си, с цел да му помогнете. Парични доходи ще разрешат на някои от вас да върнат съвсем забравени задължения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР