Добро сърце и благородство носи актрисата Неда Спасова, позната като

...
Добро сърце и благородство носи актрисата Неда Спасова, позната като
Коментари Харесай

Актрисата Неда Спасова става доброволец

Добро сърце и достойнство носи актрисата Неда Спасова , позната като Кая от сериала,,Откраднат живот “ ! Артистката стана доброволец в организация, помагаща на заболели, изоставени и обществено слаби хора.

За това се похвалиха от сдружението „ Подай ръка “, като приветстваха с добре пристигнала Неда и й благодариха за желанието и готовността да е част от екипа доброволци, грижещи се за доста хора без ярко бъдеще.

Спасова стартира своя дарителски път преди месец, откакто взема решение да подари собствен преносим компютър на дете в потребност, за което показа в обществените мрежи.

„ Първият ми платен от мен самата преносим компютър. Купих си го със събрани пари от стипендията. „ Сцепвах " се за тази стипендия. Беше значима. Родителите ми нямаха опция да ме устоят с задоволително средства за едно младо момиче. От 16-годишна се въртя в „ машината за пари ", с цел да оставам жив. Работила съм в магазини, зоомагазини, в кафенета, в питейни заведения, бях хигиенист за малко.

Единственото нещо, което можех да върша във втори курс в НАТФИЗ (бях от 10 до 22 на лекции и подготовки всеки ден), беше да вървя да шетам офиси до 8 сутринта. Ставах в 4, с цел да мога да стигна на работа. Лягах си в 12, тъй като въпреки всичко като се прибирах в 23 от подготовки, трябваше да се яде, да се прави някаква домакинска работа и да се чете. Беше невероятно да оцелея с 4 часа сън, всеки ден умирах за сън. Спях по коридорите и по пейките, където намеря. Беше пролет, 20 градуса, а на мен ми е студено, тъй като не съм спала.

Така де, напуснах и имах шанс да си намеря друга почасова работа. И да се наспя! Защо описвам това? Защото мен животът никак не ме е щадил, само че доста ме е награждавал за стоицизма. Винаги ме е награждавал! Благодаря ти, животе! А в този момент имам шанса да работя това, което обичам “, връща се в предишното екранната Кая, която минава през всякаква работа, с цел да доближи до мечтаната специалност, написа " България Днес ".

И продължава: „ Този преносим компютър си търсеше новия притежател. Оглеждах се за детенце, на което в действителност ще е от изгода. И го открих. И новият му притежател не е пощаден от живота... Много, доста повече от мен! На 16 година, с киста в мозъка, която му предизвиква чести припадъци, изгyбил неотдавна татко си, баба си и дядо си. Майка му изнемогва, съкратили са я от работа, била заложила неговия преносим компютър, с цел да оцеляват, не са си плащали тока и водата, нямат пари. Готино, а? Викаш си: „ Къде е страната? “. Ние сме страната. „ Инфлуенствам " ви да последвате страницата на „ Подай ръка “. Заедно за по-добро бъдеще ". Спасова приканва всички, които имат опция, да дарят свои остарели материални средства, облекла, обувки, с цел да оказват помощ на изпаднали в неволя хора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР