Добро настроение, интересни теми и емоционални срещи обещава ефирът на

...
Добро настроение, интересни теми и емоционални срещи обещава ефирът на
Коментари Харесай

На Великден: Празнична програма в ефира на NOVA

Добро въодушевление, забавни тематики и прочувствени срещи дава обещание ефирът на NOVA и NOVA NEWS по време на великденските празници.

Сутринта на Разпети петък стартира в 7:00 ч. със утринния блок на NOVA „ Здравей, България “ . Водещите Мира Иванова и Виктор Николаев ще показват празничната атмосфера в цяла България с любопитни срещи и трогателни разкази, само че няма да пропуснат да разясняват със своите събеседници и настоящите тематики от деня. След това Гала в „ На кафе “ ще ни срещне с екранната Анастасия от сериала „ Лъжите в нас “ – Ирен Кривошиева. Актрисата ще се включи онлайн от Банкя, където живее и взе участие в църковния хор и ще направи феновете очевидци на службата. Колко е значима поддръжката на децата, ще споделят Нана Гладуиш и синът ѝ от тенис шампионат в Пазарджик. А рубриката „ Хвърчащите хора “ на Албена Танева и Илиян Любомиров ще показа основателя на новаторски и неповторими устойчиви артикули Атанас Енев, който работи с един от най-големите автомобилни колоси в света, както и основателката на грижещата се за хиляди деца самодейност Операция „ Плюшено мече “ Михаела Стойкова.

В същия ден две сантиментални ленти ще създадат своя дебют в ефира на NOVA – „ Любов в сърцето “ в 12:30 ч. и „ Пролетно чудо “ в 14:10 ч. За вярата като дълг, заричане и избор ще опишат журналистът Благой Цицелков и операторите Росен Илиев, Николай Кънчев и Виктор Петров в изключителното издание на „ Темата на NOVA ” – „ Лицата на Бог “ , незабавно след централната емисия вести в петък. Те ще се срещнат с трима мъже, които споделят, че не са създали избора да бъдат свещеници, а са определени да станат такива по божията воля. А от 22:30 ч. следва да бъде излъчен и двоен епизод на българската престъпна драма „ Братя “.
 празнична стратегия NOVA
Програмата на NOVA продължава през уикенда с празничното издание на „ Събуди се “ с водещи Марина Цекова и Румен Бахов. Предаването ще показа вдъхновяващи истории и извънредни посетители, измежду които Силвия Кацарова, Янка Рупкина, Тони Димитрова, Виктор Чучков – татко, Преслава и началник Шишков. Специалната стратегия на „ Събуди се “ ще добавят неразказвани истории за чудеса и силата на вярата от Мариян Станков – Мон Дьо, Краси Боев и Асен Манасиев. Репортерите на NOVA ще покажат по какъв начин българите у нас и по света се готвят и посрещат празника. А за вярата, която лекува, ще опишат професорите Николай Габровски и Иво Петров.
 празнична стратегия NOVA
Специален посетител на Диана Найденова в предаването „ Карай напряко “ на Велика събота ще бъде музикалната легенда Васил Найденов , който ще приказва за смирението, за човешката лакомия и положителното, което ще ни избави.

На Възкресение Христово следва незабравимо премеждие с премиерния сантиментален филм „ Водопадите на любовта “ от 14:15 ч. В предаването „ На фокус с Лора Крумова “ ще гостува олицетворението на българския дух – Стефка Костадинова. Три генерации българи от Украйна – проф.

Михаил Станчев от Харков и неговото семейство, ще дадат уроци по обич и история, а особеностите на българския народен нрав ще разяснява писателят Иво Сиромахов. В " Срещу течението " с Евгений Генчев феновете ще видят международните митове на украинския бокс, за които борбата беше на кръга, а през днешния ден войната се намира пред домовете им. Пред създателя Мария Йотова застават бащата и синът, които популяризираха България – Армен и Едмонд Назарян.

В неделя в „ Темата на NOVA ” журналистът Анна Ангелова и операторът Георги Георгиев ще ни срещат с пазителите на вярата от времето, когато пандемията определяше хода на живота. Духовници и елементарни хора, които пътуваха хиляди километри, служиха в празни храмове и придвижиха Благата новина до всеки дом – посредством онлайн предавания на литургиите. Как се пазят тайнствата на православието, които не са се трансформирали две хилядолетия? И задоволително ли беше за вярващите да се покланят пред домашната си икона? – гледайте на Възкресение Христово – незабавно след централната емисия вести.

В празничния понеделник от 12.30 ч. в ефира на NOVA едни от най-известните български актьори ще зарадват българската аудитория със спектакъла „ Любов по ноти “ . Част от него стават Веселин Маринов, Тони Димитрова, братя Аргирови, Йорданка Христова, Силвия и Теди Кацарови, Нелина, Нели Петкова, Виктор Калев, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов . В понеделник предстоят още две кино министър председатели – на сантименталната комедия „ Трепети в сърцето “ от 14.15 ч. и приключенската лента с присъединяване на Ръсел Кроу „ Ной “ от 21:00 ч.
 празнична стратегия NOVA

През уикенда NOVA NEWS също ще сервира редица забавни тематики и любопитни срещи. На Велика събота „ Офанзива с Любо Огнянов “ ще предложи роман за вярата и тестванията, през които прекосяваме като нация. Ексклузивно пред водещия ще застане министърът на правораздаването Надежда Йорданова. В неделя здравното предаване „ Пулс “ по NOVA NEWS ще даде препоръки по какъв начин да се насладим на великденската софра, без да стресираме организма си. Предаването „ Социална мрежа “ в понеделник ще срещне феновете с властелина на халките Йордан Йовчев, актрисата Стефания Колева и обичания артист Веселин Маринов. След това Наделина Анева ще посрещне един от най-успешните театрални режисьори у нас – Бина Харалампиева в „ Денят онлайн “.

Не пропускайте празничната стратегия на NOVA и NOVA NEWS!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР