Добрият ден за коса понякога е шанс едно на милион.

...
Добрият ден за коса понякога е шанс едно на милион.
Коментари Харесай

Сухият шампоан I.C.O.N е по-добър от останалите и това говори нещо

Добрият ден за коса от време на време е късмет едно на милион. След като употребявате обичания си шампоан и еликсир (и един път седмично, успокояваща маска за коса), тя към момента може да наподобява малко, добре, не по този начин, както желаете.

И в случай че се опитваме да „ обучим “ косата си да се удължава оттатък двудневното миене, сухият шампоан ще бъде най-хубавият ви другар. Въпреки това, след тестване на повече от дузина сухи шампоани в продължение на три поредни години, няма толкоз добър, колкото този, който съм пробвал неотдавна.

Въведете I.C.O.N. Сух шампоан. Когато първата мисъл, която ми хрумна, беше „ Уау, това е по-добро от амика и живо доказателство “, знаете, че споделя нещо.

Има нещо в тази формула, което просто *работи*. Той прави най-хубавата работа при унищожаване на масло и, макар че пръска бял прахуляк, когато в началото се нанесе, не се майтапя, изчезва за секунда. Ароматът му е пресен, издръжливостта му е феноменална, а лекият му, едвам видим свършек е нещо, за което се възхищав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР