Добрите цени за газа са очаквани и щяха да дойдат

...
Добрите цени за газа са очаквани и щяха да дойдат
Коментари Харесай

Венко Сабрутев : Всеки ден слушаме лъжите на ГЕРБ, как да се коалираме с тях?


Добрите цени за газа са предстоящи и щяха да дойдат доста по-рано, в случай че служебното държавно управление си беше звършил работата и беше намерило слотове, с цел да се разтоварят седемте кораба с полутечен газ, които ние осигурихме. Другата опорка на Делян Добрев и ГЕРБ, че сме купували по-скъп газ от Русия посредством прекупвачи също рухна. Двете дружетсва, за които приказва господин Добрев, са под глобите на Москва и няма по какъв начин да купуват съветски газ. Лично Владимир Путин е разписал, че двете сдружения са глобени. Другият мит на господин Добрев е за цената на газа, само че и там стана ясно, че очевидно калкулаторът не му работи. 

Това съобщи определеният за народен представител в 48-ото Народно заседание от " " (ПП) Венко Сабрутев. 

" Аз не мога да схвана по какъв начин отчет, който касае държавната сигурност и енергетика, може да бъде размахван от господин Добрев по всички телевизионни студиа. Ясно разобличихме лъжите, че сме купували газ от Русия. Цената на газа пада, тъй като в микса към този момент влиза газа от интерконектора с Гърция. ГЕРБ 12 години не направи нищо за този интерконектор, а държавното управление на Кирил Петков го построи за рекордно къси периоди. ГЕРБ построиха за рекордни периоди четири пъти по-дългия от интерконектора Турски поток, тъй като там има корупция ", безапелационен бе той. 

" Политическа партия желае устойчиво ръководство. Ще забележим дали ще се стигне до втория мандат. Избирателите гласоподаваха и сложиха ГЕРБ преди всичко. Тяхна е отговорността да сформират държавно управление, само че ГЕРБ е токсична партия и никой не желае да се коалира с тях, тъй че мъчно ще образуват устойчиво ръководство. Ето виждате лъжите на господин Борисов, на господин Добрев. Как да се коалираме с тях? ", попита Сабрутев. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР