Добрите шефове не трябва да шпионират служителите си, за да

...
Добрите шефове не трябва да шпионират служителите си, за да
Коментари Харесай

13 неща, които никога не са изненада за добрия шеф

Добрите шефове не би трябвало да шпионират чиновниците си, с цел да са наясно дали обмислят да изоставен. Определени неща в никакъв случай не би трябвало да изненадват положителния началник. Докато чиновниците ще се пробват да запазят своето неодобрение по време на работа или външни изявленията за работа, мениджърите би трябвало да познават знаците доста преди да получат известието за овакантяване. От друга страна, мениджърите не би трябвало да се изненадват, когато чиновник изиска повишение или повече отговорност. Добрите шефове би трябвало да се погрижат да поддържат връзка постоянно с директни отчети, тъй че нищо в държанието на служителя да не бъде изненада, написа. 

Ето 13 неща, които в никакъв случай не трябва да изненадват шефовете:

Когато чиновник напусне - " Ако сте шокирани от напускането на чиновник, вършиме нещо неправилно. Служителите в идеалния случай би трябвало да се усещат удобно да споделят на своите мениджъри, в случай че се усещат нещастни или недоволни ", споделя Джули Жуо, създател и вицепрезидент на продуктовия дизайн във Фейсбук.

Неочакваното овакантяване на работа също може да причини сериозни разстройства в бизнес интервенциите и облагите. Ето защо Жуо предлага постоянно да се приказва със чиновниците, с цел да се построи по-добро чувство за това по кое време чиновниците са недоволни. 

Когато служителят ви ненавижда -  Ако не можете да откриете по кое време чиновниците ви ненавиждат или се усещат недоволни от ръководството ви, има проблем. Въпреки че те работят интензивно, с цел да запазят същинските си усеща към шефа в загадка, мениджърите би трябвало да наблюдават за фини признаци за недоволство измежду техните редици, а те варират от липса на контакт с очите до отвод да ви се ухилен. 

" Ако чиновниците ви започват да звучат като вашия тъмен младеж, това е значителен червен байрак. Научете се да разпознавате какво не харесват тези хора, с цел да им попречите да изоставен и да повишите продуктивността ", споделя интернационалният бизнес преподавател и създател Майкъл Кер. 

Когато един чиновник е отегчен - Добрите мениджъри постоянно знаят по кое време чиновниците прекарват повече време в приплъзване на обществените медии или извършване на покупки в интернет, в сравнение с в работа. " Служителите, които непрекъснато се отегчават, ще имат по-голям тласък да изоставен. Ако ваш зависещ се опита да ви каже, че към този момент няма провокации в работата си, по-добре би било да го приемете насериозно ", споделя Лин Тейлър, специалист на работното място и създател на „ Укроти своя заплашителен офис тиранин “.

Когато вашият чиновник се провали -  Служителите желаят да им бъдат сложени предизвикателни задания, тъй че настройването им за крах може да им помогне в дълготраен проект. Джейк Позес, основен изпълнителен шеф на преподавателския стартъп JumpRope, преднамерено дава на по-младите си чиновници прекомерно огромна задача. Практиката за „ слагане на цели “ се среща и в Гугъл, където мениджърите чакат чиновниците да не извършват дилемите си.

Очакването на крах от чиновниците освен оказва помощ да ги предизвикате, само че също по този начин ви разрешава да опознаете тези хора, които по някакъв метод могат да овладеят заданието.

Когато чиновник пристигна при вас с предложения -  Добрите мениджъри ще чакат чиновниците да идват при тях с оферти за неща, които могат да създадат по-добре.

" Създаването на просвета, при която чиновниците да се усещат комфортно да идват при вас с предложения за това по какъв начин да се подобрят в бъдеще, може да усъвършенства морала на работното място, без да водят неуместни диалози за минусите на мениджъра. Всъщност отводът да се търси противоположна връзка е най-голямата неточност, която водачите могат да създадат ", изяснява някогашната изпълнителна директорка на Гугъл Мег Кросби. 

Според нея, колкото повече изпълнителни шефове и лидери могат да получат тази доста откровена противоположна връзка и да го оценят, толкоз по-добри решения ще вземат.

Каква е слабостта на вашия чиновник -  Работодателите рядко се интересуват от минусите на служащите си, а би трябвало, споделя Сара Вагенер, основен шеф на DoorDash.

Според нея основаването на просвета, при която чиновниците могат намерено да заявят своите недостатъци, ще разреши на положителните мениджъри да им оказват помощ да се подобрят, като в същото време оказва помощ на служащите да намерят повече пътища за кариерно израстване.

Когато би трябвало да уволните чиновник -  Добрите мениджъри би трябвало да знаят по кое време да уволнят чиновник. Необходимо е, в случай че желаете да имате преуспяващ бизнес, споделя Джон Рамптън, бизнесмен и създател на услугата Calendar. 

Когато чиновниците изчезват по-често, аргументират се или клиентите ги презират, това са признаци, че вашите служащи са престанали да одобряват работата си насериозно.

Идеите на вашия чиновник за компанията -  Ефективният водач интензивно търси приноса на чиновниците, когато взема огромни решения и положителните мениджъри би трябвало да чакат чиновниците да се усещат удобно, изразявайки своята визия за компанията. 

Смирените водачи, в това число тези, отворени за концепциите и вероятностите на своите чиновници, улесняват по-доброто показване на екипа и въодушевяват членовете на екипа да работят по-усърдно.

Когато новият чиновник няма да се задържи дълго на позицията -  Наемането може да бъде хазарт: никога не знаеш какъв брой добър е даден служител преди да го наемеш. Добрите мениджъри обаче са наясно с признаците и усещат по кое време новият член на екипа няма да издържи повече от изпитателния интервал.

Ако вашият нов чиновник не приказва с членовете на екипа, отклонява се от фирмените политики и отговорности, положителният управител може да се наложи да го помоли да напусне. 

Какви са крайните цели на кариерата на служителя -  Ако не знаете какви са крайните цели на кариерата на вашия чиновник, вие на практика му давате причина да напусне. 

Всъщност говоренето за кариерно развиване е от решаващо значение за запазването на гения, оповестява Harvard Business Review. HBR откри, че по-добрите благоприятни условия за кариерно развиване са главната причина множеството чиновници да изоставен разнообразни компании, дори над по-високото възнаграждение. И въпреки всичко доста мениджъри считат, че диалозите със чиновниците за кариерното развиване могат да лишават доста време или да се окажат неуместни.

Когато не би трябвало да наемате някого -  Има някои ясни аргументи да не наемате даден кандидат за работа. Ако той има неприятни рекомендации, идва неопитен за изявленията и не може да следва напътствията за кандидатстване за работа, JobMonkey твърди, че не би трябвало да има никаква изненада, че претендентът не приема ролята задоволително насериозно, с цел да бъде прегледана кандидатурата му деликатно.

Когато чиновник изиска покачване -  Да бъдеш омаян от чиновник, който желае повече пари, може да докара до неуместни, комплицирани диалози за мениджърите. 

За да се приготвят по-добре за покачване, мениджърите би трябвало да кажат на чиновниците преди обзор на резултатите дали бюджетът разрешава повишение или не и да преценяват дали работата на чиновниците надвишава упованията им.

Когато чиновник ви критикува -  Получаването на негативни мнения от вашите чиновници може да бъде мъчно за преглъщане. Ако не очаквате противоположната връзка, рискувате да се отбраните, да се извините и да действате въз основа на страсти - всички способи да разрушите професионалната си известност, споделя The Muse.

Вместо това положителните мениджъри би трябвало да се приготвят да получават рецензии от директните отчети. Harvard Business Review предлага да се сътвори група от „ любящи критици “ или надеждни източници, които ще бъдат брутално почтени по отношение на представянето ви, когато бъдат запитани.

Източник: 

Редактор: Нели Тодорова 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР