Добрите новини за Стефан Диомов се отлагат във времето –

...
Добрите новини за Стефан Диомов се отлагат във времето –
Коментари Харесай

Диомов се влоши след Ковид-19, маестрото едва говори

Добрите вести за Стефан Диомов се отсрочват във времето – маестрото към момента не е изписан от клиниката, в която го настаниха поради Ковид-19. Нещо повече - хитмейкърът се усеща доста по-зле в този момент, в сравнение с предходната седмица, когато даде просторно изявление за „ Уикенд ”.

Славният композитор бе признат с Ковид-19 в инфекциозната болница в Бургас на 1 февруари. Сега той към този момент няма болестта в организма си, само че вирусът е нанесъл вреди върху съществени негови органи, научи наш кореспондент от първа ръка.

„ В разследване на китайския грип получих стомашно-чревна зараза. Много съм изнемощял, едвам приказвам. Непрекъснато ми вливат банки, само че за жалост не чувствам никакво усъвършенстване. Лекарите ме твърдят, че неприятното ще отмине и ще се възстановя, че нещата при мен не са страшни, тъй че притискам палци да са прави ”, показа пред наш кореспондент Диомов. И добави, че докторите, сестрите, санитарите и здравната техника са на международно равнище, само че храната, която му се сервира, е под всякаква рецензия. За да го окуражи, при него тези дни наминал персонално кмета на града Димитър Николов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР