Добрите новини от света на женския тенис идват една след

...
Добрите новини от света на женския тенис идват една след
Коментари Харесай

Кербер съобщи, че е бременна и слага край на сезона си


Добрите вести от света на женския тенис идват една след друга. След като по-рано през днешния ден Петра Квитова заяви, че е сгодена , Анджелик Кербер разгласи отдръпването си от тазгодишния US Open. Причината обаче е доста положителна – трикратната шампионка от Големия шлем чака първото си дете. Това показа самата тя с обява в обществените мрежи.

„ Наистина желаех да вземам участие на US Open, само че в последна сметка взех решение, че няма да е почтено да играем двама против един “ – написа някогашната №1, добавяйки емоджите, изобразяващи ангелче и биберон.

„ През идващите няколко месеца ще си взема отмора от пътуванията по света като тенисистка, само че мисля, че го върша заради най-хубавата причина. Ще ми липсвате “ – добави шампионката на US Open за 2016 година

„ Ню Йорк постоянно е бил повратна точка в кариерата ми и усещам, че по един необикновен метод и тази година ще бъде по този начин. От метода, по който рестартирах кариерата си през 2011, до спечелването на купата през 2016 година и постигане ми до №1 в ранглистата. US Open има доста особено място в сърцето ми и ми се искаше да можех да се сбогувам с вас на корта, преди да прекратя спортната си активност за известно време “.

„ Да съм професионален състезател значи всичко за мен, само че все пак съм признателна за новия път, по който ми следва да поема. Честно казано, усещам се разчувствана и обезпокоена по едно и също време. Благодаря ви за вашата непрестанна поддръжка – тя значи всичко за мен “ – приключи първата ракета на Германия.

Множество известни персони от света на тениса поздравиха германката във връзка щастливата вест, измежду които Агнешка Радванска и сестра ѝ Урсула, Ана Иванович, Ашли Барти и Патрик Муратоглу.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР