Добрите новини около Коледа не спират. След като навръх Бъдни

...
Добрите новини около Коледа не спират. След като навръх Бъдни
Коментари Харесай

Още изненади по Коледа: Глория ще става баба! Симона Загорова - в осмия месец!

Добрите вести към Коледа не стопират. След като точно на Бъдни вечер стана ясно, че Криско ще става татко за първи път, по този начин през днешния ден, на Коледа, още една известна българка се похвали, че ще става майка. Става въпрос за Симона Загорова, дъщерята на поп-фолк певицата Глория.

Виж още: Ген. Мутафчийски, онлайн концертите... Сензациите в интернет, за които всички говорихме тази година

" Най-хубавото, което се случи тази година! Бъди благословена, блага моя Мони! Обичаме те ", написа Глория във Фейсбук под фотографията по-долу. От нея разбираме, че Симона е в напреднала бременност и Глория напълно скоро ще става баба.

Виж още: Секси Снежанки, фамилни портрети и доста неспокойствие: Популярните българи в очакване на Рождество

" В навечерието на Рождество Христово желая да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия подарък. Благословени сме да чакаме най-святото - нашата първа рожба! #8месец. Пожелавам ви здраве и благоденствие за вас и вашите близки! Бъдете смирени и се обичайте! ", пък написа Симона. 

Виж още: Изненада точно на Бъдни вечер: Криско ще става татко за повторно!

Симона Загорова има връзка с служител на реда, за която стана ясно при започване на годината. Тя и Даниел бяха дружно на море през лятото, а през годината се показваха информации, че Глория не утвърждава момчето. През септември, когато Симона навърши 24 година, срещна обичания си с татко си, композитора Илия Загоров.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР