Добрите каузи ни обединяват, карат ни да се замислим колко

...
Добрите каузи ни обединяват, карат ни да се замислим колко
Коментари Харесай

Благородна кауза обединява отборите по американски флаг-футбол

Добрите дела ни сплотяват, карат ни да се замислим какъв брой доста имаме и потвърждават, че с нещо малко можем да накараме някой различен да се почувства по-добре.

Софийските Булдозери се впуснаха в премеждие и проведоха благотворителен шампионат по американски флаг-футбол " Flag for Charity ", който ще поддържа съдружие " Русаля ", което подкрепя развиването на младите креативен гении в учебното заведение по изкуства и занаяти " Димитър Екимов " в с. Русаля.

Събитието ще бъде извършено тази събота (09.06) на стадион " Академика ", София, като ще започва от 12:00ч. и ще продължи до 18:30ч. Минималната такса за присъединяване е 12лв.

Всеки, който демонстрира предпочитание да се причисли към благородната концепция и да прекара един ден из света на американския футбол, може да попълни формуляра и да закупи билети от тук:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6-bPhQnGU7Wzny96nPzwIyGnpXGOUSTaUSDH6qFWWxjUuqA/viewform

Спонсорите на събитието ще оферират освежителни питиета на всички присъстващи, а момчетата от тимовете ще изиграят няколко мача, с които да срещнат аудиторията повече със спорта американски флаг-футбол. На събитието ще участват и децата от креативното учебно заведение, като всеки, който желае да се запознае, ще има опцията да разбере от самите тях повече за тяхното образование и напредък в областта на изкуството.

Повече информация към събитието и идеята можете да научите тук: https://www.facebook.com/events/1922783268021524/?active_tab=about.

 Коки реализира прогрес, само че има потребност от нови средства за вливане на стволови кафези
Коки реализира прогрес, само че има потребност от нови средства за вливане на стволови кафези

Процесът на хелиране беше сполучлив
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР