Добрите и смислени каузи трябва да обединяват хората, независимо от

...
Добрите и смислени каузи трябва да обединяват хората, независимо от
Коментари Харесай

Славена Шейтанова: Младите хора в политиката и в обществения живот, трябва да са пример за диалогичност

Добрите и смислени дела би трябвало да сплотяват хората, без значение от политическата им принадлежност. Това заявиобщинският консултант от ГЕРБ Славена Шейтанова.

„ Кметът Стефан Радев е най – диалогичния човек, който познавам. Неговата политика е политика на отвореност към всички. Ние като група общински съветници от ГЕРБ прецизно следваме тази политика. Защото, когато една концепция е добра и когато една идея има смисъл, не е значимо от коя партия идва, тя се приема и разисква. Работи се по нея и се стараем да я осъществяваме “, разяснява Славена Шейтанова.

По думите й, точно младежите в политиката и в публичния живот, би трябвало да са образец за диалогичност, да протягат ръка на съперника и да се сплотяват в името на позитивните хрумвания.

„ Вярвам, че главната цел на всички сътрудници в Общинския съвет е да работим за по – положителното бъдеще на нашия град. Затова би трябвало да оставим настрани разликите и да насочим напъните си в тази посока “, разяснява младият общински консултант.

Тя напомни, че нейна идея, както в предходния, по този начин и в този състав на Общинския съвет е мотивирането и стимулирането на младежите към спорт, изключително на децата.

„ За страдание всекидневно ставаме очевидци на от ден на ден експанзия и принуждение от деца към деца, а спортът може да бъде решение за доста от тези проблеми и даже за тяхната предварителна защита. Спортът е здраве, дисциплинираност и неизменност. Изгражда характера на човек. Затова политиката на кмета Стефан Радев и Община Сливен е да продължи да работи интензивно в тази посока. Във всички квартали на града към този момент има построени спортни площадки и уреди, ремонтират се спортни зали и физкултурни салони в учебните заведения. Подкрепят се спортните клубове и техните старания при работата с младежите. В управническата стратегия на кмета Радев е заложено създаване на нови физкултурни салони и съвременна просветителна среда в ППМГ „ Добри Чинтулов “, ГПЗЕ „ Захари Стоянов “ и ОУ „ Димитър Петров “, съобщи Славена Шейтанова.

Тя бе безапелационна, че макар работата си като помощник на Мария Габриел като евродепутат, в никакъв случай не е желала да живее отвън Сливен.
„ В ГЕРБ има доста младежи и тази партия прави в действителност сполучлива политика за младото потомство. Работата ми като част от екипите на евродепутатите Мария Габриел и Владимир Уручев ми даде огромен опит. Получих доста скъпи препоръки, които в този момент са ми потребни в работата ми като общински консултант. Винаги съм желала да остана и да пребивавам в Сливен. Да се развъртвам тук. Днес има доста благоприятни условия за младежите, макар, че не живеят в някоя от огромните европейски столици или в огромните градове на България. Щастлива съм, че съм тук. Надявам се, че има и други младежи, които считат, че в Сливен могат да реализират своите цели и фантазии. Това е и моя цел, мой приоритет – да работя за основаване на условия, които да притеглят младите към родното място, както и фамилиите живеещи отвън Сливен “, споделя Славена Шейтанова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР