Добрите гени нямат нищо общо! Актьорът Брад Пит тайно се

...
Добрите гени нямат нищо общо! Актьорът Брад Пит тайно се
Коментари Харесай

Не е просто ген! Истината за "неостаряващият" Брад Пит лъсна

Добрите гени нямат нищо общо! Актьорът Брад Пит скрито се е подлагал на пластични интервенции и козметични процедури, с цел да резервира младежкия си външен тип. 60-годишният артист наподобява по-добре от всеки път, а дамите не стопират да въздишат по него. Мъжете пък скрито му завиждат, че е в такава форма и то на тази възраст, само че се оказа, че положителните гени нямат нищо общо.

 

Зад съвършения външен тип на Брад се крие живот изпълнен с тренировки, визити при козметик и даже пластични интервенции. Звездата си е правил лифтинг процедури на лицето, а следите личат зад ушите му. Нищожна цена, с цел да резервира облика на златното момче на Холивуд.

 

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад се отхвърли от концепцията да остарява с класа и съществено промени външния си тип. Напоследък обаче артистът наподобява все по-подмладен и това не остава прикрито. Белите коси са скрити зад изрусени кичури, ловко поддържани от топ коафьори, а бръчките са съвсем заличени. Късата подстрижка също му придава облик на неприятното положително момче отпреди 30 години. А дънките са най-хубавия ход на стилистите да подчертаят младежкия му тип.

 

" Той не наподобява по нищо на застаряващите титани на Холивуд. Редфорд остаря, Брандо остаря, Броснън остаря, Шон Конъри, Майкъл Дъглас... Брад Пит обаче към момента е в младежката лига и по нищо не наподобява, че се кани да я напусне ", разясняват в холивудските среди.

 

В същото време режисьори на драго сърце разясняват, че артистът най-малко се е кротнал във връзка с темперамента си с годините. И към този момент не е дивият бунтовник, който беше по-рано.

Нов имидж, нова прическа, ново лице, за какво не и нов темперамент. А, в случай че можеше да играе и за " Оскар "...

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР