Добрин Векилов обаче противно на всякакви очаквания споделя, че се

...
Добрин Векилов обаче противно на всякакви очаквания споделя, че се
Коментари Харесай

Какво Се Случва С Него! Дони Изкара Акъла На Всички С Вида Си! Шокиращи Снимки!

Добрин Векилов обаче обратно на всевъзможни упования споделя, че се усеща в чудесно здраве и форма. А през последните няколко години е стопил минимум 35 кг от тежестта си. Той залитна по специфичен хранителен режим учреден на суровоядството и се храни най-вече със зеленчуци и плодове в естествен тип. Без спомагателна оработка.

Дони няма нито един непотребен грам тлъстинки по тялото си, само че пък се е състарил. Изглежда по-стар за неговите 51 години.





Под фотосите, които пуска в обществената мрежа надарения българин написа: „ Неспокоен преди и нирваниран след плуването! ”, очевидно по този начин релаксира на плажа в слънчева Флорида.

Певецът, който се изявява и като артист е поплувал в Атлантическия океан и по този начин се е освободил от прекомерния стрес, който е натрупал по време на продължителното си турне в Съединени американски щати. Заедно с Ивайло Христов и Коцето Калки показват пред българска аудитория в няколко щата представлението „ Секс, опиати и рокендрол ” и се радват на нечуван триумф зад Океана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР