Добрин Векилов-Дони призна с половин уста, че той не е

...
Добрин Векилов-Дони призна с половин уста, че той не е
Коментари Харесай

Дони каза причината цели 11 години да нямат дете с Нети

Добрин Векилов-Дони призна с половин уста, че той не е желал двамата с Нети да имат дете.

В изявление за bTV музикантът бе безапелационен, че поради фамилни обременености не можел даже да си показа, че ще стане татко. Клюката твърдеше, че Нети цели 11 години пробвала да забременее, преди на бял свят през 2011 година да се появи единственото им дете-щерката Лилия. 

Днес обаче Дони твърди, че не жена му изпитвала компликации със зачеването, а той просто не бил подготвен да бъде баща. Векилов не приказва за родителите си, за разлика от Нети, която сама разкри в изявление, че е осиновена. Близки до фамилията обаче издават, че той растял в семейство с властна майка, която дълго време била най-важната жена в живота му.

Тя взимала всички значими решение за живота на Добрин, чиито баща бил на назад във времето. Иначе Векилов по бащина линия произлиза от метежен жанр от Копривщица - прапрадядо му Димитър Векилов е хъш и въстаник на Ботев, един от опълченците, които се бият на Шипка. 

Сестра му –учителката Евлампия е ушила знамето на Априлското въстание. Дони самичък към 3 март напомня тази част от фамилната си история, напомня Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР