Добрич. Скъпи приятели, добре дошли в България! Изключително съм щастлив,

...
Добрич. Скъпи приятели, добре дошли в България! Изключително съм щастлив,
Коментари Харесай

Председателят на Младежко обединение в БСП Николай Бериевски на Летен лагер `2019: Имаме енергията и визията за света, в който искаме да живеем

Добрич. Скъпи другари, добре пристигнали в България! Изключително съм благополучен, че сме хазаин на най-голямото младежко европейско събитие. Тези събития ни дават опцията да срещнем приятелите си от цяла Европа и да беседваме по разнообразни политически тематики, да обменим опит, хрумвания и положителни практики. С тези думи ръководителят на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия Николай Бериевски се обърна към участниците в Летения лагер на Младите европейски социалисти `2019. Това оповестиха от пресцентъра на партията . „ Вярвам, че като младежи ние имаме силата и визията за света, в който желаеме да живеем “, безапелационен бе той. Бериевски изрази убеждението си, че тези фактори сплотяват младежите и им дават задоволително мощ, с цел да се преборят с проблеми като демографската рецесия, ниското възнаграждение, минусите в сферите на опазването на здравето и образованието. „ След европейските избори Европейски Съюз съюз поема по нов път и в този момент, повече отвсякога, има потребност от нашата сила ”, акцентира той.
Бериевски благодари на управлението на Българска социалистическа партия, на Партията на европейските социалисти, Младите европейски социалисти и на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия за поддръжката и съдействието, които вършат допустимо това събитие. „ Настоящето принадлежи на всички нас, само че бъдещето принадлежи на младите. Надявам се, че ще прекарате ужасно време в родината ни ”, заключи Николай Бериевски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР