Добрич. Областният съвет на Български червен кръст (ОС на БЧК)

...
Добрич. Областният съвет на Български червен кръст (ОС на БЧК)
Коментари Харесай

Областният съвет на БЧК в Добрич съвместно с международна търговска верига стартира кампания „Купи и дари“

Добрич. Областният съвет на Български червен кръст (ОС на БЧК) в Добрич взаимно с интернационална комерсиална верига започва акция „ Купи и подари “. Това заяви доктор Артюн Еринозов, шеф на секретариата на милосърдната организация в добруджанския град, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

За трета поредна година продължава взаимната акция сред БЧК и „ Билла България “ ЕООД за набиране на пакетирани хранителни артикули за подкрепяне на уязвими групи от нуждаещи се жители. В навечерието на коледните и новогодишни празници в магазините на комерсиалната верига на 28, 29 и 30 ноември са се присъединили доброволци на БМЧК - Добрич за да подкрепят акцията „ Купи и подари “.

Младежите са раздавали флаери с логото на акцията и са приканвали жителите да се включат в благотворителната акция. Кампанията е дълготрайна и се осъществя в магазините на комерсиалната верига в цялата страна. Всеки, който желае да поддържа самодейността, може да го направи като закупи трайни пакетирани хранителни артикули и ги сложи в особено брандираните колички в магазините. БЧК посредством своите регионални структури ще провежда превозването и даването на питателните артикули на нуждаещите се.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР