Добрич. Народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова, общинският ръководител на

...
Добрич. Народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова, общинският ръководител на
Коментари Харесай

Добрич: ГЕРБ се включи в честването на 141 години от Освобождението на България

Добрич. Народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова, общинският началник на ГЕРБ - Добрич Красимир Николов, ръководителят на Общинския съвет Иво Пенчев, общински съветници от ГЕРБ, регионалният координатор на МГЕРБ Живко Желязков и членове на партията се включиха в тържественото отбелязване на 141 години от Освобождението на България в Добрич. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Пред паметника на Васил Левски бе отслужена панихида от добрички духовници в памет на героите. Депутатът Даниела Димитрова и общинският консултант и секретар на ГЕРБ - Добрич Зорница Михайлова поставиха цветя пред мемориала на Апостола на свободата.
По-късно те се включиха в празничното шествие „ Първите “, предвождано от портретите на 11 видни възрожденци, сложили началото и взели участие в битките на народа ни за новобългарска култура, църковна самостоятелност и национално избавление.
На Мемориалния комплекс „ Хан Аспарух “ се състоя церемониален обред с отдаване на военни почести от Военноморските сили – Варна. Там добричката общност се поклони пред паметта на починалите за Освобождението с рухване на колене.
Пред паметника на създателя на българската страна бяха положени венци от ГЕРБ-Добрич и МГЕРБ-Добрич, от институции, военнопатриотични организации и жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР