Добрич. На 24 септември 2017 г. от 09.00 ч. в

...
Добрич. На 24 септември 2017 г. от 09.00 ч. в
Коментари Харесай

Добрич: Форум под надслов „Добрич в бъдеще време 2.0“ ще се проведе на 24 септември

Добрич. На 24 септември 2017 година от 09.00 ч. в общински юношески център „ Захари Стоянов “ в Добрич ще се организира конгрес под надпис “Добрич в бъдеще време 2.0 ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община град Добрич . Форумът се провежда за втори следващ път от самодейността Global Dobrich.
Темите от второто издание на форума са: обучение покрай стопанската система, ИТ промишлеността – нереалност или действителност, силата на гражданското присъединяване, комфортна и красива градска среда. По всяка от тематиките са планувани тематични работилници с участниците.
Презентации по време на форума ще създадат експерти с дейна гражданска позиция и новаторско мислене, които са от град Добрич или са негови другари.
Global Dobrich e неофициално обединяване на хора, които живеят в Добрич или са свързани с него. Всички те, с техния професионален опит, познания и благоприятни условия са най-ценния капитал, с който градът и районът разполагат. В резултат на първия проведен конгрес беше стартиран ежеседмичен фермерски пазар, първото издание на който ще се организира на 21 септември.
Повече информация по отношение на програмата е оповестена в интернет на адрес - http://www.globaldobrich.org/forum2, за Global Dobrich -
https://www.facebook.com/groups/1066721483397351/?fref=ts.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР