Добрич. На 13 февруари от 18.00 часа в Общински младежки

...
Добрич. На 13 февруари от 18.00 часа в Общински младежки
Коментари Харесай

Добрич: Спектакълът „Усещане за любов“ ще бъде представен в Общински младежки център „Захари Стоянов“ на 13 февруари

Добрич. На 13 февруари от 18.00 часа в Общински юношески център „ Захари Стоянов “ известната българска актриса Бойка Велкова ще показа нейния театър „ Усещане за обич “, в който си партнира с Ивайло Захариев. Това оповестиха от пресцентъра на Община Добрич . Събитието е част от дейната стратегия на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните при Община град Добрич и е с вход свободен за всички жители, фенове на музиката и поезията от най-висше естество. Известните артисти по неповторим метод вършат съпричастни феновете с емблематични произведения на международната любовна поезия, драматургия, изобразително изкуство и музика.
В резултат на дейната си работа, с изключение на използването на възпитателни ограничения, специалистите в Комисията се стремят да разнообразяват и обогатяват програмата на обхванатите деца и младежи с разнообразни прояви с културно-образователен резултат. Доказано е въздействието на поезията, стойностната музика, театъра върху понижаване проявленията на девиации в държанието на неукрепналата душeвност. Изключително потребно за възпитателния развой и образуването на усет е включването на тези младежи в особено проведени образования, спортни интензивности, визити на концерти и спектакли. Възпитаването в дух на схващане, поддръжка и любов е заложено в актуалните просветителни практики, само че доста постоянно се подценява ролята на любовта като възприятие, което е значимо за построяването на една цялостна позитивна персона. За да реализира естествени и ползотворни връзки с другите хора, както и да преодолява всички сложни моменти, с които може да се срещне в по-осъзната възраст, младежът би трябвало да е наясно с възприятията и проявлението на страстите си. И по този начин, в навечерието на навлезлия към този момент в бита ни Ден на Любовта - 14 февруари - Комисията, Община град Добрич и Общински юношески център стават хазаин на музикално-поетичния театър „ Усещане за обич “. Входът е свободен.
Този театър е плод на напъните на самата Бойка Велкова да унифицира езика на любовта, като в действителност „ любовта приказва единствено един език “. Двамата с Ивайло Захариев основават една неповторима атмосфера на сцената, където звучат прелестните текстове на международните класици, и където музика и изображения те придвижват в света на съвършеното изкуство.
Режисьор е Бойка Велкова, музика и музикална среда - Теодосий Спасов, хореография - Татяна Соколова, образна среда - Яна Дворецка
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР