Добрич е един от най-интересните избирателни райони, на които рядко

...
Добрич е един от най-интересните избирателни райони, на които рядко
Коментари Харесай

Листите за 8 МИР Добрич: Кои са кандидатите за депутати във вашия район на Избори 2022

Добрич е един от най-интересните изборни региони, на които рядко се обръща задоволително внимание - в това число поради възобновения спор по тематиката " за или срещу " добива на шистов газ в Северна България, върху който беше натрапен мораториум преди 10 години.

В Добрич гръмна и абсурдът " Суджукгейт ", който докара до условна присъда за някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов - един от уличените, само че освободени от отговорност по делото хора през днешния ден е лидер на листата на " Български напредък ". Кметът на града Йордан Йорданов опита и да спре регистрацията на " Продължаваме промяната ", тъй като припозна остарял собствен слоган в името ѝ - Политическа партия беше първа политическа мощ през 2021 година, а лидерът ѝ Йорданка Костадинова още веднъж е отпред на листата.

През пролетта на 2021 година избухна и различен скандал - поради побой, нанесен върху кмет на каварненско село, в който бяха уличени представители на ГЕРБ и локални предприемачи, представящи се за " координатори " на партията в района.

Действителният началник на партията в региона и някогашен обществен министър Деница Сачева още веднъж се кандидатира отпред на листата в 8 МИР.

Има Такъв Народ този път ще се яви на изборите в региона със сценариста Драгомир Петров - човек от вътрешния кръг на Слави Трифонов, който пропусна последните два парламентарни избора през 2021.

В инфографиката можете да видите имената на всички участници в изборите от главните политически сили, които ще се борят за посланичество в 48 Народно заседание от Добрич:
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР